Vágólapra másolva!
David Coulthard nagyon jól ismeri az idei szezon végén visszavonuló Michael Schumachert. Ettől még nem állítható, hogy felhőtlen volt kettőjük kapcsolata, hiszen volt köztük néhány affér, ettől függetlenül a skót sok szerencsét kívánt Schuminak a jövőre.
Vágólapra másolva!

A két pilóta általában nem kímélte egymást, sem a pályán, sem azon kívül, sokszor élesen kritizálták a másikat, tehát nem állítható, hogy szívbéli jó barátok voltak. Coulthard azonban félretette szúrós énjét, és minden jót kívánt a németnek a Forma-1 utáni élethez.

"A legszebb közös élményünket most nem fogom kifecsegni, de az elmúlt évek során rengeteg időt töltöttünk együtt. Ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjek: két Michael Schumacher létezik. Egy magánember és egy versenyző. Ezeket az időket soha nem szeretném elfelejteni"- nyilatkozta Coulthard.

Persze azért olyan együtt töltött pillanatok is vannak, amit minden bizonnyal DC is elfelejtene. 1998-ban a Belga Nagydíjon például az esőben összeütköztek, de erre a skót már csak úgy emlékezik vissza, mint egyszerű versenybalesetre.

Schumacher visszavonulásával a jövő évi mezőny rangidősévé előlépő Coulthard egykori vetélytársának sok szerencsét kívánt a jövőhöz: "Minden jót kívánok neki az új élethez, remélem talál majd új kihívásokat. Sok sikert kívánok neki a Forma-1 utáni életben is"- fejezte be a 35 éves pilóta.