Alonso áradozott a Renault V8-as motorjáról

Vágólapra másolva!
Fernando Alonso a hét elején köszönetet mondott a Renault motorrészlegén dolgozóknak, akik kitartó munkájuk eredményeként a tavalyi után ismét egy világbajnok motorral ajándékozták meg az idei esztendőben.   
Vágólapra másolva!

A spanyol versenyző idén megszerezte második bajnoki címét a Forma-1-ben, és miután látogatást tett a csapat enstone-i főhadiszállásán, illetve feltűnt szülővárosában, Oviedóban is, hétfőn Viry-be látogatott, ahol szintén megköszönte a dolgozók kimagasló munkáját.

"Köszönöm, köszönöm mindenkinek" - kezdte Alonso, aki a jövő évet a McLarennél folytatja. "Mindenkinek köszönetet szeretnék mondani a kemény munkájáért. Kétszeres világbajnokok vagyunk. Együtt értük el ezt a sikert, ami fantasztikus."

"Köszönöm nektek, hihetetlen jó volt az idei motor. A tavalyi V10-es, és az idei V8-as konstrukció mindent bezsebelt. Egy meghibásodás két év alatt, kimagasló eredmény, és így visszatekintve elég vicces. Szuper volt a motorom, az autóm, és a maximumot nyújtottam."

"Azonban nem szabad elfelejteni, hogy először is Viry-ben és Enstone-ban nyertük meg a bajnokságot, nélkületek semmire nem lettem volna képes" - tette hozzá Fernando.