Monteiro: A Spyker versenyzője maradok

Vágólapra másolva!
Tiago Monteiro meg van győződve arról, hogy minden gond nélkül megtarthatja versenyzői ülését a nemrégiben holland kézbe került Spyker MF1 istállónál, noha egyelőre még nincs érvényes szerződése a jövő évbre.
Vágólapra másolva!

A portugál versenyző menedzsmentje az elmúlt időszakban keményen dolgozott azon, hogy a szponzori támogatás kiterjesztésével biztosítsa Tiago helyét a Spyker MF1 istállónál a 2007-es idényben. A fiatal sofőr jelenleg a vezetőség döntésére vár.

"Én már eldöntöttem, hogy maradok, és hamarosan meg is tudom, milyen döntést hoz a vezetőség" - mondta Monteiro. "Természetesen teljesen más módon tárgyalunk most. A csapat tudja, mire vagyok képes, és Christijanhoz hasonlóan már nem fizetős, hanem fizetett versenyzővé lépek elő. Jelenleg is folynak a tárgyalások."

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Spyker minél több szponzort szerezhessen, jelenleg is ezeket a megbeszéléseket véglegesítjük. Ezenfelül pedig én is próbálok keresni szponzorokat, hogy ezzel is segíthessem a csapatot. Rengeteg versenyző van a piacon, hatalmas a versengés egy-egy ülésért, de a csapat már korábban közölte velem, hogy bízik bennem, és tervei vannak velem. Most már csak a részleteken dolgozunk."

Azt követően, hogy a csapat a holland befektetőcsoport kezébe került, több versenyzőt is szóba hoztak már a Spykerrel, köztük a Red Bull Racingtől elbocsátott Christian Klient, és a McLaren pártfogoltját, Gary Paffettet is.