Az ING lesz a Renault főszponzora 2007-ben

Vágólapra másolva!
A világbajnok Renault istálló hétfőn hivatalos közleményében erősítette meg, hogy a 2007-es idénytől a holland pénzintézet, az ING lesz a csapat főszponzora, miután a Mild Seven elhagyja a Forma-1-et.
Vágólapra másolva!

Ahogy arra számítani is lehetett, a Renault egy hároméves főszponzori szerződést kötött az ING-vel. Az egyezség kulcsfontosságú volt a francia gárda számára, hiszen a Mild Seven tizenhárom sikeres esztendő után a szezon végén elhagyja a Forma-1-et.

"Boldogok vagyunk, hogy főszponzorunkként üdvözölhetjük az ING-t a Forma-1-ben" - mondta a Renault elnöke, Alain Dassas. "Fontos egyezség volt ez a csapat történetében, hiszen ezzel sikerült bebiztosítanunk hosszú távú fejlődésünket, és stabilitásunkat, mely szintén bizonyítja a Forma-1 iránti elkötelezettségünket. Már alig várjuk, hogy learassuk a sikeres együttműködés gyümölcsét."

A francia gárda ügyvezetője, Flavio Briatore a következőket fűzte hozzá az egyezséghez: "Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a Mild Sevennek az elmúlt tizenhárom év kemény munkáját. Hűségük és odaadásuk példaértékű lehet minden olyan vállalat számára, mely a Forma-1-be tart. A Benetton főszponzoraként 1994-ben és 1995-ben győztesként érkeztek a sportba. Azt követően, hogy a tavalyi évben a Renault-val megnyerték a bajnokságot, minden eddiginél keményebben dolgoztunk, hogy hasonló módon hagyhassák el a Forma-1-et: győztesként."