Badoer: Michael hiányozni fog nekünk

Vágólapra másolva!
A héten a hétszeres világbajnok Michael Schumacher Jerezben pályafutása utolsó tesztkilométereit teljesítette. A Ferrari tesztpilótája, Luca Badoer úgy véli, hogy a csapatnak nagyon fog hiányozni a szezon végén visszavonuló német pilóta.
Vágólapra másolva!

Schumacher csütörtökön teljesítette utolsó tesztkilométereit, hogy felkészüljön utolsó nagydíjára, a jövő hétvégén esedékes Brazil Nagydíjra. A német rekordbajnok a gyakorlás befejezése után a csapat jelenlévő tagjait vacsorára hívta.

Ezen a kis összejövetelen természetesen részt vett Luca Badoer is, aki Jerezben Schumacherrel együtt tesztelte a Ferrarit. "Nagy kár, hogy elhagy bennünket. Kilenc csodálatos évet töltöttünk el együtt. Michael egy különleges pilóta, és egy nagyszerű barát. Nagyon fog hiányozni"- nyilatkozta az olasz pilóta.

A 37 éves Schumacher karrierje utolsó tesztjén is mindent beleadott, ezt bizonyítja, hogy közel járt a pályacsúcshoz is. A spanyol sajtó Badoerhez és a másik tesztpilótához, Marc Genéhez hasonlóan ezt biztatónak tartja a brazil futam előtt, szerintük még nem lefutott az idei szezon.

Az egyik legnagyobb sportnapilap, a Marca hasábjain a következő jelent meg: "Schumacher jobban vezetett, mint azt a Ferrari legoptimistább tagjai várták volna. Fernando Alonsónak az a szerencséje, hogy a világbajnoki verseny szinte már lefutott. Ha nyitottabb lenne a harca a végső győzelemért, akkor a Renault-nak most pánikra lenne oka."