Vágólapra másolva!
A Super Aguri a háromhetes nyári szünetben megállás nélkül dolgozott, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjra elkészüljön harmadik versenygépével.
Vágólapra másolva!

A mezőny tizenegyedik csapata a Német Nagydíjon mutatta be saját tervezésű modelljét, az SA06-ost, miután az idő szűke miatt a szezont az Arrows istálló 2002-es versenygépének egy továbbfejlesztett változatával kezdte meg.

Bár Hockenheimben már az új modellel állt rajthoz a csapat két versenyzője, harmadik autó hiányában Montagny a Német-, illetve a Magyar Nagydíjat is csak kívülállóként szemlélhette. Mivel a Super Aguri nem akarta eldobni magától az extra autó használatának lehetőségét, az elmúlt hetekben gőzerővel dolgozott, hogy a Török Nagydíjra elkészüljön Montagny versenyautója.

Montagny, aki egészen a Francia Nagydíjig a csapat színeiben versenyzett, jelenleg a tesztpilótai feladatokat látja el, ugyanis helyét Németországban átvette Sakon Yamamoto, mellyel megvalósult Aguri Suzuki álma, a teljes japán felállás.

Azonban két kihagyott verseny után Montagny a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíj pénteki szabadedzésein ismét pályára gördülhet.