Button győztesként készül a Török Nagydíjra

Vágólapra másolva!
Jenson Button már alig várja, hogy véget érjen az immáron három hete tartó nyári szünet a Forma-1-ben, és ismét autóba ülhessen a Török Nagydíjon.
Vágólapra másolva!

A brit versenyzőnek 113 futamot kellett várnia első győzelmére a Forma-1-ben, ám ez abszolút hidegen hagyja. Button boldog, hogy végre sikerült megtörnie a jeget, és életében először felállhatott a dobogó legmagasabb fokára az évszázad versenyének is kikiáltott Magyar Nagydíjon.

A sikerek láttán a fiatal tehetség úgy gondolja, a Hondának mindene megvan ahhoz, hogy a hétvégén is jól szerepeljen Isztambulban, így optimistán várja a Török Nagydíjat.

"Természetesen első győzelmünk még nem jeleni azt, hogy túl vagyunk a nehézségeken, viszont úgy gondolom, hogy autóinknak jól fekszik a török pálya, így optimistán várom a hétvégi megmérettetést" - mondta Button. "A tavalyi futamot nagyon élveztem, így már alig várom, hogy ismét pályára gördülhessek."

Button fantasztikusan érezte magát az elmúlt két hétben, ám tudja, itt az ideje, hogy visszaszálljon a földre, és megkezdje a felkészülést a hétvégi megmérettetésre.

"Úgy érzem, mintha első győzelmem óta egy hatalmas forgószél csapott volna le rám, azonban most van egy kis időm az ünneplésre, illetve arra, hogy felkészüljek a szezon hátralévő versenyeire" - folytatta Button. "Készen állok arra, hogy visszatérjek a pályára, és kihozzam magamból a maximumot a szezon utolsó öt versenyén."

"Az elmúlt két hétben fantasztikus dolgok történtek velem, soha nem fogom elfelejteni ezt az időszakot, ám most vissza kell térni a valóságba, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy jól szerepeljünk a Török Nagydíjon. Magyarországon minden nekünk kedvezett, ami számított, mely hatalmas motiváció volt a csapat számára. Mindig is hittünk magunkban, ám most már tudjuk, hogy valóban győztesek vagyunk."