Élményautózás a Minardival a Hungaroringen

Vágólapra másolva!
Bár a Minardi a 2005-ös idény végén végleg kivonult a Forma-1-ből, idén hazánkba látogat, hogy ismét lehetőséget biztosítson azoknak a rajongóknak, akik készen állnak busás árat fizetni a pár perces élményautózásért.
Vágólapra másolva!

A Minardi F1x2 elnevezésű formáció eddig javarészt csak jótékonysági rendezvényeken vett részt, illetve VIP vendégek számára biztosított lehetőséget a száguldásra, azonban Paul Stoddart úgy döntött, hogy augusztus 23-án és 24-én a Hungaroringre látogat, ahol tárt karokkal várja a fizetőképes érdeklődőket.

Lapunk úgy tudja, hogy a különleges eseményen, olcsónak nem nevezhető menetdíjért bárki beülhet Baumgartner Zsolt, Patrick Friesacher, Chanoch Nissany, vagy az élményautózást kitaláló Paul Stoddart mögé.

A csapat májusi közleménye szerint a napi limit 50 fő, azonban a korlátozott létszám ellenére még várja a jelentkezőket a Racing System.

"Az elmúlt hat esztendőben az F1x2 program hihetetlenül sikeres volt, rengeteg felkérés érkezett hozzánk, és mindig voltak olyanok, akiket érdekelt ez a páratlan lehetőség" - mondta Stoddart még májusban. "Mindig valamilyen eseményhez kötöttük ezt a programot, azonban most úgy éreztük eljött az idő, hogy minden más eseménytől függetlenül szervezzük meg a rendezvényt, hogy ezzel is közelebb hozhassuk a rajongókat a Forma-1-hez."

"Izgatottan várjuk az eseményt, és ha a közönség érdeklődése a korábbiakhoz képest nem lankadt, akkor biztos, hogy nem lesz időnk a pihenésre" - tette hozzá Stoddart.

A Minardi kétüléses versenygépe először 2004 elején járt Budapesten, mikor a faenzai kiscsapat bejelentette Baumgartner Zsolt szerződtetését. Akkor Zsolt a Városligetben autóztatta meg néhány szerencsés rajongóját. Az alakulat egy évvel később, 2005 nyarán viszont már a Hungarorinen rendezett élményautózást, ám akkor csak meghívott vendégek részére.