Bruno Senna egyelőre nem gondol az F1-re

Vágólapra másolva!
Bruno Senna cáfolta azon híreszteléseket, melyek szerint hamarosan teszt- és versenylehetőséget kap a Scuderia Toro Rossótól.
Vágólapra másolva!

A háromszoros világbajnok, a néhai Ayrton Senna unokaöccse az elmúlt időben a találgatások középpontjába került. Egyes források szerint a 22 éves tehetség kapcsolatba lépett a Toro Rosso társtulajdonosával, Gerhard Bergerrel, aki mindent megtesz azért, hogy lehetőséget teremtsen a brazil versenyzőnek a Forma-1-ben való bemutatkozásra.

Bár egyesek már egy őszi tesztről beszélnek, sokkal valószínűbb, hogy Senna a 2007-es idényt a Forma-1 előszobájaként is emlegetett GP2-es sorozatban kezdi majd meg, és F1-es bemutatkozása még várat magára.

Mikor az állítólagos tesztről kérdezték, Senna a következőket mondta: "Egyelőre még semmit nem hallottam efelől, így gyanítom, hogy csak pletyka. Való igaz, hogy jó a kapcsolatom Bergerrel, aki mindent megtesz azért, hogy egy nap a Forma-1-ben versenyezhessek. Azonban csupán a nevem nem elég. Ha nem teljesítettem volna jól a múltban, akkor biztos vagyok benne, hogy sehol sem lennék."

Bruno jelenleg a Brit F3-ban versenyez, és Mike Conway mögött a második helyen áll a bajnokságban.