Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben egyre több pletyka kering arról, mi lesz a hétszeres világbajnokkal a jövő évben. A szakemberek után Michael Schumacher édesapja is megszólalt az ügyben, aki elmondta, véleménye szerint fia nem vonul vissza az idei év végén.
Vágólapra másolva!

A Ferrari sztárversenyzője többször is megerősítette, hogy a szeptemberben megrendezésre kerülő Olasz Nagydíjon jelenti be, folytatja-e pályafutását a Forma-1-ben, avagy végleg leteszi a sisakot, és visszavonul.

Az elmúlt hetekben számos pletyka látott napvilágot Schumacher jövőjével kapcsolatban. Megbízható források szerint a német versenyző Maranellóban már meg is hosszabbította szerződését a Ferrarival és a McLarentől távozó Kimi Raikkönen csapattársa lesz a jövő évben, aki azonos feltételekkel indulhat majd, mint német kollégája.

Michael 60 éves édesapja, Rolf Schumacher az Express-nek adott nyilatkozatában elmondta: "Úgy gondolom, hogy Michael tovább folytatja versenyzői pályafutását, azonban nem nyilatkozhatok helyette. Saját maga dönt jövőjéről. Ha már nem fogja élvezni a versenyzést, biztos vagyok benne, hogy visszavonul, de míg úgy gondolja, van esélye legyőzni a többieket, tovább folytatja."

"Ha Michael Monzában bejelenti, hogy befejezi pályafutását, sokan csalódottak lesznek, de akkor is marad még egy Schumacher a Forma-1-ben."