Külföldön az évszázad versenyéről beszélnek

Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó egyöntetűen elragadtatással ír a vasárnapi Magyar Nagydíjról, amely a lapok szerint felejthetetlenül eseménydús és izgalmas volt. A spanyol As egyenesen odáig merészkedett, hogy az évszázad futamának titulálta a mogyoródi viadalt.
Vágólapra másolva!

Olaszország

Corriere della Sera:
"Schumacher és Alonso is álmodott a sikerről, de végül mindketten kiestek. Kubica aztán ajándékozott egy pontot a Ferrarinak. Ez volt az év eddigi legbolondabb versenye."

Il Messaggero:
"Schumi-Alonso 1-0. Egy őrült futam váratlan végeredménnyel. Az embernek az volt az érzése, hogy szinte mindenki hibázik, végül azonban egy magával ragadó csatát láthattunk. Csak egy csúszós pálya kellett a régóta várt, izgalmas versenyhez. A vasárnapi futam bebizonyította, mennyire fontos a megfelelő gumiválasztás."

La Repubblica:
"Hiba és rivalizálás - a párharc tovább folytatódik. Mikor láttunk utoljára ennyi előzést? Ráadásul egy olyan pályán, amelyen szinte lehetetlen ez a manőver. Nagyszerű, sportszerű, magával ragadó előadást láthattunk."

Anglia

Daily Mail:
"Mielőtt elolvassák a következő mondatot, üljenek le és rendeljenek maguknak egy erős italt! Jenson Button futamot nyert."

The Sun:
"Valóra vált egy gyerekkori álom: Jenson Honda az élen."

Daily Mirror:
"113 futam, hat és fél év, 17 681 mérföld és 5 836 kör után új F1-es sztár született. Jenson Button drámai körülmények között győzött, és ezzel elhallgattatta minden kritikusát."

The Times:
"A 113. alkalom végre szerencsét hozott Buttonnak. Édes siker: váratlan, megérdemelt és csodálatos."

Svájc

Blick:
"Budapest nedves aszfaltja néhány pilótát visszaküldött az autós iskolába. Káosz és horror, a végén az örülhetett, akit eddig örök vesztesnek neveztek."

Spanyolország

El País:
"Fernando Alonso és Michael Schumacher nagy párharca gyakorlatilag döntetlennel végződött."

El Mundo:
"Ez volt az év legkaotikusabb futama. Remélhetőleg a hátralévő viadalokon is annyi eső esik majd, mint Magyarországon."

Marca:
"Ha a Forma-1 mindig olyan lenne, mint a Hungaroringen volt, akkor ez lenne a világ legszórakoztatóbb sportága."

As:
"Ez volt az évszázad futama. Soha nem fogjuk elfelejteni."