A Toyota az élmezőnnyel akár csatázni

Vágólapra másolva!
Ralf Schumacher bízik benne, hogy a Toyota megtartja lendületét a hazai versenyén, és a hétvégén ismét felvehetik majd a versenyt az élmezőnnyel, ahogy azt tették a két héttel ezelőtt megrendezett Francia Nagydíjon is.
Vágólapra másolva!

A kölni bázisú csapat az elmúlt versenyeken hihetetlenül komoly fejlődést mutatott. Jarno Trulli Magny-Cours-ban akár a dobogóra is felállhatott volna, ha nem kell idő előtt kiállnia. Csapattársa Ralf Schumacher a negyedik helyet kaparintotta meg, és miután a mai edzéseken is megnyugtatóan teljesítettek, a német versenyző optimistán várja a folytatást.

"Mindig szeretek Hockenhembe jönni, hiszen fantasztikus a hangulat, abszolút otthon érzem magam" - mondta Ralf. "Sikeresen elvégeztük a munkát, kiértékeltük az abroncsokat és a beállításokat is megvizsgáltuk. Bár nem köröztem sokat, mindent rendben találtam. Mindkét edzés zavartalanul zajlott, pedig az eső miatt keményen kellett hajtanunk, hiszen sok időt vesztettünk. Mindezek ellenére elegendő adatot gyűjtöttünk, így nem lesz gond a gumiválasztással."

"Rengeteget javultunk az elmúlt időben, és még sokat fogunk, így biztos vagyok benne, hogy a hétvégén is az élmezőnnyel harcolhatunk."

A csapat olasz versenyzője, Jarno Trulli, aki ma hosszabbította meg szerződését a csapattal, szintén elégedett volt az edzéseken látottakkal.

"Minden rendben ment a mai nap" - mondta. "Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottam a csapattal, és tovább folytathatjuk az eddig is remekül működő közös munkát. Minden a tervek szerint haladt, így elégedett vagyok a mai munkával. Az elmúlt héten megrendezett teszteken már kipróbáltuk a hétvégére szánt abroncsokat, melyekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Mivel holnap melegebb lesz az idő, már egy sokkal tisztább képet kaphatunk arról, hol is állunk a mezőnyben."