Trulli 2009-ig hosszabbított a Toyotával

Vágólapra másolva!
A Panasonic Toyota Racing versenyistálló pénteken hivatalos közleményében erősítette meg, hogy meghosszabbította Jarno Trulli szerződését, melynek értelmében az olasz pilóta egészen a 2009-es idény végéig a csapat versenyzőjel marad.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt az elmúlt hónapban már hírül adtuk, Jarno Trulli pénteken hivatalosan is meghosszabbította szerződését a Toyotával. A kontraktus értelmében az olasz versenyző újabb három évig, azaz egészen a 2009-es idény végéig a japán csapat pilótája marad.

"Száz százalékosan hiszek a Toyota erejében, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben képesek leszünk harcba szállni a bajnoki címért" - mondta Trulli. "Roppant boldog vagyok, hogy folytathatom gyümölcsöző kapcsolatom a csapattal. Bízom benne, hogy hosszú távú együttműködésünk alatt elérhetjük végső célunkat."

A Toyota elnöke, Tsutomu Tomita a következőket mondta: "Úgy gondolom, hogy a folytonosság a legfontosabb egy csapat életében, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan elérhetjük céljainkat, és megszerezzük első győzelmünket a királykategóriában. Jarno kulcsszerepet játszott a csapat fejlődésében az elmúlt két évben, így boldogok vagyunk, hogy a jövőben is velünk maradhat."

A bejelentéssel kirajzolódott a Toyota jövő évi felállása, hiszen Ralf Schumachernek érvényes szerződése van a csapattal a 2007-es idényre.