A DHL továbbra is az F1 partnere marad

Vágólapra másolva!
A DHL, a világ vezető expressz és logisztikai szolgáltatója kibővítette a Forma-1-el 2004 óta fennálló együttműködését, mint Nemzetközi Partner és Hivatalos Logisztikai Szolgáltató.
Vágólapra másolva!

A DHL Exellel július 1-jéig lezajlott fúziója lehetővé teszi, hogy az eddigieknél is több és még szélesebb körű szolgáltatást nyújtson a Formula 1 csapatának, kiszolgáló személyzetének, és a verseny szponzorainak. A vállalat gondoskodik a versenyautók, motorok, gumiabroncsok, alkatrészek és híradás-technikai eszközök tengeren túli szállításáról, valamint több mint 1 millió liter benzin biztosításáról a 4 kontinensen zajló 18 futamra, amely versenysorozat a világ legnézettebb televíziós sporteseménye.

Minden egyes futamra 100 kamionnal több mint 300 tonnányi felszerelést szállít el a DHL. Ezt a hatalmas mennyiségű és értékű szállítmányt egy speciális, 24 órás mozgó ügyelet koordinálja, felügyelve a csomagok, a dokumentumok, a veszélyes- és hőérzékeny áruk szállítását, valamint vámkezelését. Ezenkívül a DHL kézbesíti a Paddock Klub, azaz az exkluzív VIP részleg minden felszerelését.

Csapatmunka, sebesség és megbízhatóság a Formula 1 (TM) lényege. Ugyanezen értékek megtestesítője a DHL is - hiszen pont ezek ismeretében esett a DHL-re a választás, hogy a Hivatalos Logisztikai Partnereként segítse ennek a hatalmas és bonyolult apparátusnak a mozgatását. Az Exellel megerősített DHL már több, mint 20 év tapasztalatával támogatja és biztosítja az ügyesség és a gyorsaság versenyét.

A DHL-ről:
A brüsszeli székhelyű DHL a világ vezető expressz fuvarozási és logisztikai szolgáltatója. A Deutsche Post World Net 100%-os tulajdonában álló vállalat szaktudása a komplett szolgáltatások, az expressz kézbesítés, a légi és tengeri fuvarozás, valamint a szárazföldi szállítmányozás terén az egész világra kiterjed. A DHL nemzetközi jelenléte a helyi piacok mélyreható ismeretével párosul. Hálózata a világ több mint 220 országát és régióját kapcsolja össze. A DHL több mint 170 ezer alkalmazottjával szavatolja, hogy szolgáltatásai gyorsasága és megbízhatósága ne csak kielégítse, de felül is múlja ügyfelei várakozásait.

A DHL Magyaroszágon a légi expressz piac vezető szolgáltatója, számtalan munkatársa nap mint nap 15000 ügyfél szállítmányozási és logisztikai igényeit elégíti ki. A vállalat ezév tavaszától a hazai piacon egyedülálló, teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát biztosít EU-Expressz szolgáltatására.