Massa: Kemény csatára számítok

Vágólapra másolva!
A Ferrari istálló brazil versenyzője, Felipe Massa szerint hatalmas küzdelem lesz az élen a szezon második felében, hiszen az olaszok egyre jobban kezdenek megérkezni a listavezető Renault nyakára.
Vágólapra másolva!

Massa csapata hihetetlenül jól szerepelt a tizenegy nappal ezelőtt megrendezett Amerikai Nagydíjon, ahol Michael Schumacher senkitől sem zavartatva, könnyedén zsebelte be idei harmadik futamgyőzelmét.

Massa a második helyen végzett Indianapolisban, így a Ferrari megszerezte idei első kettős győzelmét, melyre 2004 óta nem volt példa. A brazil versenyző azonban nem ringatja álomvilágba magát, hiszen jól tudja, a Renault és a McLaren kemény ellenfél lesz a hétvégén, illetve a szezon további részében.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a Renault és a McLaren versenyképesebb lesz a hétvégén, mint Indianapolisban volt" - magyarázta Massa. "Számításaink szerint kemény csata bontakozhat ki köztünk a Francia Nagydíjon, ám bízunk benne, hogy továbbra is az élen tudunk maradni."

"Kemény lesz a szezon második fele, de a csapat összes tagja motivált: a versenyzőktől kezdve a dolgozókig, és ez nagyon fontos ahhoz, hogy az élen tudjunk maradni."

Massa továbbá azt is elmondta, hogy az Amerikai Nagydíjon megszerzett második helye, mely pályafutása eddigi legjobb eredménye, hatalmas erőt adott neki a szezon további részére. "Boldog vagyok, és minden eddiginél motiváltabb. Ez egy fantasztikus eredmény volt számomra és az egész csapat számára, míg a bajnokságnak is jót tett."