Kiválasztották az idei Formula Unákat

Vágólapra másolva!
Különleges szexepillel rendelkező ifjú hölgyek szállták meg tegnap a mogyoródi Hungarokart Centert. A hölgyek a gokartozás mellett, számukra ismeretlen, titkos zsűritagokkal ismerkedtek és ügyességi versenyeken vettek részt.
Vágólapra másolva!

Az ismert sportolókból, üzletemberekből és médiaszemélyiségekből álló zsűri, 30 ifjú lány közül választotta ki a 10 legvagányabbat, akik az idei Forma - 1 Magyar Nagydíjon a Red Bull Racing és a Squaderia Torro Rosso Forma-1-es csapatokat képviselik.

A Red Bull 2006-ban - a tavalyi évhez hasonlóan - úgy idézi fel a Forma-1 versenyekre egykor jellemző, pezsgő társasági életet, hogy különleges szexepillel rendelkező hölgyeket - Formula Una-kat - hív meg a versenyekre. A csütörtöki Formula Una Kiválasztó Napra csak olyan ifjú hölgyek kaptak meghívást, akik az előzetes válogatás során nem csak külsejükkel, de egyéniségükkel és angol nyelvtudásukkal hívták fel magukra a figyelmet.

A kiválasztott 10 hölgy a Forma-1 Magyar Nagydíj alatt a Paddock vendégszeretetét fogja élvezni és a Forma - 1-es pilóták közvetlen közelében jó hangulatot varázsol a verseny férfias világába...

A Formula Unákat kiválasztó titkos zsűriben ott volt Bitter Sándor, motorversenyző, kétszreres magyar bajnok, aki júniusban tért vissza a Man szigeti Man TT-ről, amely a világ legveszélyesebbnek tartott motorversenye. Találkozott a hölgyekkel Lőrincz Mátyás siklóernyős, többszörös magyar bajnok is, aki a jelöltekről a következőket mondta:

"Sikerült csupa jó fej, csinos és sportos lányt meghívni erre a kiválasztó napra és most azt várják tőlem, hogy kiválasszam a tíz legvagányabbat. Hát, nem könnyű feladat! Mindenesetre a hölgyek szívesen siklóernyőznének velem, és ettől nem zárkózom el...A lányokon kívül szívesen találkoztam volna David Coulthard-dal, szerintem ő is élvezte volna a magyar lányok társaságát!"

A Red Bull Racing Forma-1-es pilótája lett volna a tegnapi nap meglepetése, számos elfoglaltsága miatt azonban, nem tudott hazánkba utazni. Egy dolog azonban biztos: a neves Forma-1-es pilóta a Magyar Nagydíj előtt randevút ad. Azt, hogy Coulthard kivel és hol találkozik augusztus 3-án, azt a mai Formula Una Nap szervezői nem árulták el...

Az idei év Formla Unái a következők:

1. Illés Ingrid
2. Deák Edina
3. Balogh Emese
4. Blejer Kata
5. Rácz Lilla
6. Mészáros Márta
7. Papp Lili
8. Kormos Enikő
9. Balkányi Csilla
10. Radványi Kata

A tegnap kiválasztott 10 hölgy biztosan találkozik Red Bull Racing és a Squaderia Torro Rosso Csapat pilótáival. A 2006-os Forma-1 Magyar Nagydíjon a legformulább unát maguk a Forma 1-es pilóták választják ki. A szerencsés győztes, azaz az idei legszexibb és legvagányabb lány fogja hazánkat képviselni a világdöntőn, a Brazil Nagydíjon.