Vágólapra másolva!
A Super Aguri japán versenyzője, Takuma Szato bevallotta, arra számított, hogy közelebb kerülhet riválisaihoz a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén, így utolsó előtti helyét gyenge eredménynek tartja.
Vágólapra másolva!

"A reggeli szabadedzés rendben ment, azonban az időmérőn nyújtott teljesítményemmel nem voltam megelégedve, hiszen arra számítottam, hogy közelebb kerülhetek riválisaimhoz" - magyarázta Szato, aki majdnem két teljes másodpercet kapott legközelebbi vetélytársától.

"Mindezek ellenére magabiztos vagyok, mert úgy érzem, megfelelően felkészültünk a vasárnapi megmérettetésre. Meggyőződésem, hogy jók a beállításaink, így már alig várom a holnapi futamot."

Szato a Midland istálló holland versenyzője, Christijan Albers mögött végzett, így ismét a Super Aguri duója foglalhatja el a rajrács utolsó két helyét. Franck Montagny ugyan az utolsó helyen végzett, elégedett volt az időmérőn nyújtott teljesítményével.

"Elégedett vagyok az eredménnyel" - mondta meglepő módon Montagny. "Rengeteget dolgoztunk tegnap óta az autóval, és szerintem sikerült megtalálnunk a helyes beállításokat. Nyilvánvalóan nem lesz egyszerű a verseny, de szeretem ezt a pályát, és az autó vezethetősége is elfogadható. Egy kicsit ugyan lassú, de legalább könnyű a pályán tartani, így élvezetes versenyt várok."