Semmi meglepőt nem produkált a Midland

Vágólapra másolva!
Tiago Monteiro a tizenkilencedik, Christijan Albers pedig a 20. rajtkockát szerezte meg a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén, és így Midland autói az utolsó előtti sorból rajtolhatnak vasárnap. Tegyük hozzá, nincs ebben semmi meglepő.
Vágólapra másolva!

Az eddigi szokásnak megfelelően a fennállása első szezonját futó Midland istálló pilótái csak a két Super Agurit tudták maguk mögé utasítani. A csapatnál persze csalódottak az eredmény miatt, és a versenyen javulást várnak.

"Már a pénteki első körök után megmondtam, hogy ez a pálya nem fekszik igazán a mi autóinknak"- kezdte Monteiro, aki végül 19. lett. "A reggeli edzésen és a kvalifikáción is minden rendben volt, és nem is voltam túlságosan messze attól, hogy a második etapban is szóhoz jussak. Ez végül nem sikerült, mert a gyors köreimben a harmadik szektorban mindig sok időt vesztettem valami miatt. A versenyen azonban szeretnék bizonyítani."

"Úgy is fogalmazhatnék, hogy nem ez volt életem legjobb napja"- mondta Albers, aki valóban nem remekelt. "Ma sem találtuk a megfelelő beállításokat. Eddig nehéz hétvégénk volt, és a versenyen is hasonlóra számítok. De mindent beleadok majd, és megpróbálom a legjobbat kihozni a szituációból."

"Az első két szektorban versenyképes időket mértünk, de aztán a harmadikban valami miatt sok időt vesztettünk el"- nyilatkozta a csapatfőnök, Colin Kolles, aki szintén csalódott volt amiatt, hogy nem érték meg az időmérő második etapját. "Bosszantó dolog, de tegyük hozzá, hogy nem volt reális esélyünk az első kör túlélésére. A versenyig még sokat kell dolgoznunk, és remélem, hogy némi javulást el tudunk érni."