Ralf pontokra hajt a Brit Nagydíjon

Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy Ralf Schumacher eddig nem ért el jó eredményt a hétvégi Brit Nagydíjnak helyt adó Silversone-i pályán, a német mégis jó eredményt vár magától. A Toyotás a negyedik és nyolcadik hely környékére várja magát.
Vágólapra másolva!

Schumacher Monacóban a még éppen pontszerző nyolcadik pozíciót csípte el az új TF106B jelű Toyotával, amivel nem volt teljesen elégedett a csapat. Sileverstone-ban azonban a német szeretne még előrébb végezni. A gyorsabb pályák ugyanis elmondása szerint jobban fekszenek az autójának.

"Silverstone nem tartozik éppen a legeredményesebb pályáim közé, ennek ellenére szívesen versenyzek ott"- nyilatkozta a német. "Ez egy gyors pálya, ami kedvez az autóinknak. Sok gyors és hosszú kanyar található rajta, emiatt a jó egyensúly és a megfelelő aerodinamikai beállítások különösen fontosak."

"A aszfalt felszíne nagyon sima és egyenletes, ami szintén a mi malmunkra hajthatja a vizet"- folytatta spekulációját Schumacher. "Az elmúlt héten eredményes tesztet hajtottunk végre Barcelonában, és szerintem reális elvárás a negyedik és a nyolcadik hely valamelyike."

"Az időjárási előrejelzések szerint száraz időnk lesz 20-24 fokos hőmérséklettel. Remélem is, hogy száraz és meleg lesz, mert ekkor tudjuk magunkból kihozni a maximumot. Eső és állandóan változó időjárási viszonyok közt viszont bármi megtörténhet, nem az erőviszonyoknak megfelelően alakulnak a dolgok"- fejezte be Ralf, aki egyedül szerezte a Toyota nyolc világbajnoki pontját, csapattársa, Jarno Trulli idén eddig nem tudott az első nyolcban végezni.