Vágólapra másolva!
Azt követően, hogy az elmúlt héten egy igen komoly ajánlatot tett a jelenlegi tulajdonosnak, Alex Shnaider úrnak a Midland istálló felvásárolásáért, Michiel Mol elmondta, a pénz már nem lehet akadálya az egyezség létrejöttének.
Vágólapra másolva!

A Lost Boys Internet birodalom alapítója az elmúlt héten egy 100 millió Eurós ajánlatot tett Shnaidernek a Midland istállóért, és jelenleg is az orosz üzletember döntésére vár.

A döntés valószínűleg a hétvégén megrendezésre kerülő Brit Nagydíjon megszülethet, ám Mol biztos benne, hogy Shnaider nem fogja visszautasítani ajánlatát, és hamarosan aláírhatják a szerződéseket.

"Már hetek óta tárgyalunk, és úgy tűnik, minden a helyére került" - mondta Mol az Autosport-nak adott nyilatkozatában. "Rengeteget beszéltem erről Shnaider úrral. Most azonban várnom kell, hogy eldöntse, mihez szeretne kezdeni a jövőben. Egy olyan ajánlattal álltam elő, mely mindkettőnk számára kedvező lehet. A pénz már nem lehet kérdés, csak arra várok, hogy eldöntse, valóban túl akar-e adni a csapatán."

Mivel jóval nagyobb összegről van szó, mint amennyiért Shnaider korábban felvásárolta a csapatot, az orosz milliárdos mindenképpen jól járna, ám mivel imádja a sportot, és gyermekkori álma volt, hogy egy nap Forma-1-es csapatot vezessen, nem egyszerű számára a döntés.

Mol viszont megerősítette, ha sikerül megszereznie a csapatot, komoly tervei vannak a jövőre nézve. "Rengeteg tervem van azzal kapcsolatban, hogy miként tudnám még sikeresebbé tenni a csapatot" - mondta.

Ugyan a Lost Boys Christijan Albers főtámogatója, Mol tisztázta, ha sikerül is átvennie a gárda irányítását, nem fogja a Midland istállóhoz láncolni a holland pilótát. "Úgy gondolom, hogy egy remek versenyző, és ha nem talál más lehetőséget, akkor mindig szívesen fogunk beszélni vele" - tette hozzá Mol.