Kimi nem aggódik Schumi késői döntése miatt

Vágólapra másolva!
A McLaren Mercedes versenyzője, Kimi Raikkönen nem aggódik amiatt, hogy a Ferrari sztárja, Michael Schumacher akár az év végéig halogathatja döntését, hiszen elmondta, abszolút nem érdekli, ki lesz a csapattársa a jövő évben.
Vágólapra másolva!

"Ahogy azt már korábban is mondtam, számomra teljesen mindegy, ki a csapattársam" - kezdte a finn versenyző a Spanyol Nagydíjnak helyet adó Barcelonában. "Döntésemet ettől teljesen függetlenül fogom majd meghozni jövőmről. A legjobb megoldást fogom választani. Ha kell megyek, ha kell maradok."

Raikkönen egyelőre még nem tudja, hol fogja folytatni pályafutását a 2007-es idényben. A McLaren ugyan minden erejével azon van, hogy megtartsa versenyzőjét, azonban Kimit a Renault-val és a Ferrarival is szóbahozták már - egyesek szerint utóbbival már meg is kötötte szerződését.

Eközben a Ferrari hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher pénteken elhintette, hogy csak az év végén hozza meg döntését jövőjével kapcsolatban. Raikkönen azonban nem aggódik, hiszen elmondta, a német versenyzőtől függetlenül hozza majd meg végső döntését.

"Nem Michael áll a középpontban. Mindenkitől függetlenül, a saját érzéseimre hallgatva fogom meghozni döntésem, és csak bízni tudok benne, hogy minden rendben lesz" - magyarázta Kimi.