Hivatalos képeken a Ford Mondeo kombi-tanulmány

Vágólapra másolva!
Grafikák, kémfotók és találgatások után a Ford hivatalos fotókat közölt az új Mondeo kombi változatáról.
Vágólapra másolva!

Franciaországban szeptember végén nyitja meg kapuit a kontinens egyik legnagyobb autós seregszemléje, a Párizsi Autószalon, amelyen a Ford a Mondeo végleges változata mellett bemutatja a kombi változat tanulmányát is.

Bár eddig mindenki csak találgatta, hogyan fog kinézni modellfrissítés után a márka egyik legnépszerűbb modellje, azt azért tudni lehetett, hogy a formaterv nagyon közel áll majd a Frankfurtban korábban bemutatkozott Iosis tanulmányhoz.

Valószínűleg a végleges változat főbb vonalaiban örökli a képeken látható autó formáját, a szokásos részletek, például a LED-es lámpák lekerülnek a sorozatgyártású modellről.

A Ford az S-Max és a nemsokára debütáló Mondeo átszabásával kezdte meg a márka egész arculatának átalakítását, amelyet szépen fokozatosan az egész kínálaton átvezet majd.

A fotók mellett a Ford szépen lassan csepegteti az információkat az új modellekről, így például már azt is lehet tudni, hogy a Mondeo motorválasztékában szerepelni fog az 1,8 és 2 literes TDCi dízel erőforrás, valamint az 1,6 literes Duratec és a 2,5 literes turbó benzines motorok is.