Újabb motorba oltott pickup a Fordtól

Vágólapra másolva!
A Ford és a Harley-Davidson együttműködésének eredményeként elkészült a kilencedik olyan Ford-modell, amely a legendás motorgyár stílusjegyeit viseli magán.
Vágólapra másolva!

Amerikában egymást érik a pickupok, így aztán a Ford designerei gondoltak egy nagyot néhány éve és csináltak egy "limitált szériát" Harley-Davidson fantázianéven, hogy valahogy kilógjanak a sorból.

A Harley-logókkal felcicomázott, különleges színű és gyárilag tuningolt sorozatot szépen elkapkodták, így aztán jött a következő, a következő és a következő, hogy idén már a kilencedik ilyen széria megjelenéséről tudjunk beszámolni. A 2007-es modell egy feketére fényezett F-150 pickup lett, amely alá felpolírozott, 22 colos egyedi felniket pakoltak. A marconább megjelenés érdekében még több krómot és sötétített lámpákat kapott a derék batár, amelynek platóján is ott virít egy óriási Harley-logó.

A beltérben ugyancsak a fekete és a krómdíszítés dominál, a megannyi gyárilag szerelt különleges extra mellett. A műszerfalon fémszínű lett a műszerek hátlapja, természetesen Harley-Davidson felirattal, amely az ülések hátlapján is visszaköszön. A két-, illetve négykerékmeghajtással rendelhető F-150 széria orrába egy 5,3 literes 300 lóerős motort süllyesztettek. A V8-as erőforrás hangját egyedi sportkipufogó-rendszer erősíti tovább, így már messziről fel lehet majd ismerni a különleges szériát, amely idén szeptemberben kerül a szalonokba.