Sportcsomag a BMW 3-as kupéjához

Vágólapra másolva!
Alig jelentek meg az első hivatalos képek a BMW gyönyörű 3-as kupéjáról, máris további újdonság látott napvilágot a modellel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A rengeteg kémfotó után április végén lehetett először gyári képeken is megcsodálni a 3-as sorozat kupéváltozatát, amely inkább sikeredett elegánsra, mintsem sportosra. A bajor autógyár persze gondolt azokra is, akik inkább valami vadabbat szeretnének látni a garázsukba, ezért a kupéhoz is fejlesztett egy M-csomagot, amellyel kívül-belül fel lehet doni az autót.

Az utca népe a látványosabb első és hátsó lökhárítóról, a ducibb küszöbökről és egy visszafogott hátsó "szárnyról" ismerheti fel az M-csomaggal beborított autót, míg belül sportkormány, sportülések és alubetétek jelentik az extrákat az alapváltozathoz képest. Az esztétikai kiegészítőkön túl sportfutómű, illetve látványos felnik is járnak a csomaghoz, amelynek hazai ára egyelőre ismeretlen. A limuzin esetében az M-csomag felára 880 ezer forinttól 1,1 millióig terjed a kiválasztott motortól függően.