Négyszemélyes mini-Hummer a Jeeptől

Vágólapra másolva!
A Jeep Wrangler 2007-től már négy, akár öt személynek is kényelmes helyet kínál, ekkor debütál ugyanis a piacon az Unlimited változat.
Vágólapra másolva!

A Jeep a közepes méretű SUV-ok kategóriája felé törekszik az új Wrangler Unlimited változattal, amely két ajtóval és két teljes értékű hátsó üléssel több az alapváltozatnál.

A közel 29,5 centiméterrel megnövelt tengelytávú terepjáró a saját kategóriájában egyedülálló, mert egyszerre kínál helyet négy személynek és csomagjaiknak, ugyanakkor levehető tetejével kabrióvá is alakítható.

Az autóról a tető mellett mind a négy ajtó leszerelhető, amelyeket teljes keretes, illetve fél kivitelben is meg lehet rendelni, a szélvédő pedig előre lehajtható.

A Jeep Wrangler Unlimited háromféle modellváltozatban készül majd, Unlimited X, Sahara és Rubicon néven, amelyek igen sokféle tető-, ajtó- és szélvédő kombinációt kínálnak, többféle színből. Kerékméretből háromféle - 16, 17 és 18 colos - rendelhető.

A Jeep motorválasztéka egy 3,8 literes, V6-os motorral bővült, amely 205 lóerőt és 325 newtonméteres nyomatékot teljesít. Az új motorhoz alapfelszereltségként hatfokozatú kézi váltó tartozik