Őrjöngött a tömeg az egyenlítésnél

Magyarország - Izland, Euro 2016, foci Eb, UEFA Euro 2016 magyar szurkolók, foci, Margitsziget
Magyarország - Izland, Euro 2016, foci Eb, UEFA Euro 2016 magyar szurkolók, foci, Margitsziget
Vágólapra másolva!
Három videónkon az őrjöngő magyar szurkolók. Aki nem jutott ki a franciaországi Európa-bajnokságra szurkolóként, az a Margitszigeti Atlétikai Centrumban jó társaságban, 144 négyzetméteres óriáskivetítőn nézhette az Eb legizgalmasabb pillanatait.
Vágólapra másolva!

A véleményes büntetőt a 40. percben Sigurdsson magabiztosan lőtte be. Dühösen, káromkodva fogadták az izlandi gólt a margitszigeti szurkolók. Sokan meg is mutatták, hogyan éreznek.

Egy jobb oldali támadás végén a 21. születésnapját egy nappal korábban ünneplő Nagy Ádám zseniális passzal ugratta ki Nikolicsot, aki középre adott, a Böde elől menteni igyekvő Saevarsson a saját kapujába kotorta a labdát. (1-1) Elsöprő volt az öröm, amikor a magyar csapat egyenlített, vadidegenek ölelkeztek össze, az emberek kiabáltak és egymás nyakába ugráltak.

Az utolsó percek idegőrlőek voltak. A 95.-ben például még kihordtunk lábon egy infarktust, amikor a 16-os vonaláról lőhettek szabadrúgást az izlandiak, de előbb a sorfalba lőtték, majd a kipattanó Guzmicsot találta el, ez pedig a magyar válogatott újabb egy pontját jelentette. A magyar szurkolók megkönnyebbülve ünnepelték, hogy véget ért a meccs.