Görbicz Anita: Elég volt az ezüstérmekből!

Vágólapra másolva!
"Bebizonyítjuk a dánoknak az olimpián, hogy jobbak vagyunk" - ígérte olimpiai chatsorozatunk aktuális vendége, Görbicz Anita. A győriek világbajnoki ezüstérmes világklasszis kézilabdázója a Társalgóban elmondta, az EHF-kupa ezüstérme ugyan csalódás, de ugyanez a hazai bajnokságban elfogadható eredmény. Szerinte a dánok sikerének titka a felszabadultságban rejlik, a legjobb labdarúgó Francesco Totti, a kedvenc kézicsapat pedig az ETO - ennek ellenére komoly külföldi ajánlatot átgondolna.
Vágólapra másolva!

- Először is megköszönném ezt a csodálatos évet, amit adtatok nekünk, és még nincs is vége :) Azt szeretném megkérdezni, hogy az autogramkérőket hogy viseled? Jólesik, ha valaki odamegy hozzád aláírást kérni, miközben te mondjuk a barátaiddal vagy? További sok sikert! (Barney18)
- Igen, örülök neki, és örömmel várom, s nem számít, ha ott vannak a barátaim, akkor is ugyanúgy aláírok.

- Jövőre megyek Győrbe tanulni, és akkor ki szeretnék járni minden meccsetekre, de ehhez az kell, hogy itt maradj. Ugye nem mész el, még akkor sem, ha a legnagyobb csapatok hívnak? (Barney18)
- Biztos, hogy nem fogok elmenni, hiszen még egyéves szerződésem van. Nagyon szeretem Győrt, és szeretnék maradni, de ha olyan ajánlat jön, akkor átgondolom.

Forrás: [origo]

Nézegessen képeket Görbicz Anitáról!

- Gratulálunk az idei évben elért teljesítményetekhez! Az idén érkezett játékosok mennyi erősítést jelentettek a tavalyi évhez képest, és ez mennyiben befolyásolta az idei eredményeket? (gergobme)
- Biztos, hogy nagy erősítés lesz a két játékos, reméljük, segíteni is tudnak, és sokkal jobb eredményt érünk el, mint idén.

- Az arany is csillogni fog!:-))) Tudod, majd jövőre:-))) Viccen kívül, idén a válogatottal nyersz kettőt. Aztán jövőre az ETO-val hármat! Mennyire erősödünk a két román lánnyal, és mit gondolsz arról, hogy Jókai Nóri és Carmen elmegy? (Cseszigyori)
- Remélem, úgy lesz, ahogy írtad, szerintem erősödünk a két román játékossal, de jövőre minden kiderül, és mind a két játékost sajnálom, mert mindegyikük valamiben mindig tudta segíteni a csapatot.

- Mit gondolsz, mire lesztek képesek jövőre a két román sztárral a BL-ben és a magyar bajnokságban? Illetve biztos tudsz róla: szinte bizonyos, komoly szponzor érkezik, mennyire változtathat a mostani helyzeten? (Ucsk)
- Hallottam szponzor-érkezésekről, de nem nagyon vagyok benne ezekben a témákban. A két románnal biztos, hogy erősödni fogunk, de majd jövőre minden kiderül.

- Veszprémből írok, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen gyakran látogatsz a városba. Vagy teljesen győri lettél? (Zoo-ltan)
- Igen, teljesen győri vagyok, nem nagyon szoktam Veszprémben járni, de volt már rá példa. Például az állatkertben.

- Melyik csapatban játszanál szívesebben, a Ferencvárosban vagy a Dunaferrben? Ki a magyar példaképed? Milyen címre lehet írni, ha autogramot szeretnék kérni tőled? (REPLAY)
- Győrben :) Magyar példaképem nincs, autogramért a klubomnak írhatsz: www.gyorietokc.hu

- Gondolom, nagyon jó érzés, hogy nem csak hazánkban tekintenek óriási játékosnak, hanem külföldön is. Nemrég olvastam, hogy a dán szurkolók azon vitatkoznak, hogy a Viborg vagy a Slagelse igazoljon le, de kívánom, hogy egyik se, hanem maradj Győrben és nyerj meg mindent a Győrrel! (Barney18)
- Köszönöm, igen, örülök, hogy külföldön is elismernek, de ha a Győrrel is érünk el olyan jó eredményeket, akkor az egyik csapatban sem szeretnék játszani, minden Győrhöz köt.

- Mit szóltál ahhoz, hogy a Vag elleni mérkőzére egy újságíró csak azért jött el, hogy veled interjút készítsen? Illetve jólesik, hogy külföldi médiákban a Győrt általában "Görbicz's Team"-nek nevezik? (Ucsk)
- Nem tudtam róla, hogy csak miattam jött le, jólesik, hogy a médiában így vagyok, de jobb lenne, ha úgy emlegetnének minket, mint Győri Graboplast ETO.

- Mit szólnál ahhoz, ha hungaricumnak minősítenénk, és nem engednénk, hogy valaha elmenjél kishazánkból? (Ucsk)
- Örülnék, ha olyan egzisztenciát tudnék teremteni itthon, amilyet jelenleg csak külföldi játékosként lehet elérni.

- Az MK-döntő után tényleg volt vitátok Pigával, vagy csak az újságok fújták fel az ügyet? (kezilabdas-lany)
- Egyáltalán nem volt vitánk, csak az újságírók fújták fel.

- Szoktad nézni, olvasgatni a rólad szóló internetes rajongói oldalakat, fórumokat? (Deckard73)
- Igen, figyelemmel kísérem őket.

- Mi lenne, ha néha írnál is oda? (Ucsk)
- Sajnos, sok időm nincs, ha van, akkor inkább alszom és nem számítógépezek.

- Meg lehet élni ma Magyarországon a kéziből vagy még mindig külföld az egyetlen megoldás erre? (Viktor22)
- Természetesen igen, de mindenki szeretne jobb életet biztosítani magának.

- Ha megkérnének, hogy válasszál 2 átlövőt és 1 beállóst magad mellé, kiket irányítanál a legszívesebben? (Barney86)
- Átlövő: Petrovic Bojana és Radulovics Bojana. Beállós: Ana Djokic. Talán ők. De van még nagyon sok játékos, akivel szívesen játszanék.