Madaras: A vízilabda nem nőies játék

Vágólapra másolva!
A bajnoki döntőben már nem követne el olyan hibákat Madaras Norbert, mint amilyeneket az Euroliga-negyeddöntőjében a Vasas csapata csinált a Domino ellen. A válogatott pólós éppen "humán állapotában" látogatott el a Társalgóba, ahol beszélt múltról, jelenről és jövőről. Most úgy gondolja, ha befejezi a vízilabdázást, nem szeretne a sportág közelében maradni. De addigi is egy cél vezérli: megnyerni az athéni olimpiát.
Vágólapra másolva!

- Szerinted mi történt a szerdai meccsen az utolsó negyedben a csapattal? Szerinted korrigálható ez a probléma a bajnoki döntőkig? Szerinted fizikális, vagy mentális probléma volt inkább? (_danna_)
- Mentális, sokat beszéltünk róla, de pontosan nem tudnám megmondani, hogy mi volt az oka annak, ami az utolsó negyedben történt. Mindenképpen szeretnénk kijavítani és a döntőben nem újra elkövetni.

- A szerdai meccsel kapcsolatban csak annyit, hogy öröm volt nézni a góljaidat és nagyon sajnálom a végeredményt! Fel a fejjel! Egy idevágó idézet, amivel egyszer engem is sikerült megvígasztalni : 'Fordítsd az arcod a nap felé és minden árnyék mögéd kerül!' (Jan Goldstein). Lenne Hozzád pár kérdésem! Van kedvenc könyved? Kutya- vagy macskapárti vagy? Legszívesebben hol nyaralnál a világon? (Gelsomina)
- Márai-könyveket szoktam olvasni, a kutyákat nagyon szeretem, a macskákat kevésbé, és valahol egy tengerparton nyaralnék, ahol lehet szörfözni.

Forrás: Bandere

Nézze meg képgalériánkat!

- Nagyon sajnálom ,hogy kikaptatok ,olyan szomorú voltál utána...most már jobban vagy? (Diusfuera)
- Köszönöm szépen, jobban vagyok!

- Sokan szoktak lenni az edzéseken? Mert egyszer azt olvastam, hogy nyilvánosak. (Diusfuera)
- Nyilvánosak az edzések, de nem szokták túl sokan megnézni. de egy kívülálló számára szerintem a legtöbb edzés unalmas is. Szerintem, én se nézném meg.

- Ha Olaszországból kapsz jó ajánlatot, de a Vasas is számít rád a következő szezonban, melyiket választanád? A döntésedet melyik irányba befolyásolja a bajnokság végkimenetele, az olimpiai szereplés és a magánélet? (Nazimova)
- Egyelőre ezzel egyáltalán nem foglalkozom, lesz időm a bajnoki döntő után eldönteni, hogy hol folytatom - ez egyébként is egy nagyon bonyolult és összetett döntés és rengeteg dolog befolyásolja.

- Netán függővé teszed-e a váltást az esetleges bajnoki címtől? (Les)
Természetesen ettől is függ, de az előző két évben sem lettem bajnok, és mégis itt vagyok.

- Szerinted a Vasasnak mennyire biztosított a jövője anyagilag? (jean_luc)
- Megmondom őszintén nem tudom, erről inkább a vezetőket kellene megkérdezni, de az utóbbi években mindig minden problémát (elsősorban az anyagiakra gondolok) megoldottak, bízom benne hogy ez így lesz a jövőben is.

- Neked mi a véleményed azokról a játékosokról, akik a válogatott csapattársakat agyalják véresre a vízben, mert ők az ellenfelek? (coll)
- Sajnos a vízilabda egy olyan játék, amiben bizonyos eszközök nélkül nehéz érvényesülni.

- Mi a véleményed azokról a szurkolókról, akiknek a szurkolás szinte egyenlő a másik csapat 'szidásával'? (Norcsi15)
- Vannak ilyenek, de ez nem az én dolgom és engem nem is zavar. Valószínűleg a Vasas-szurkolók egy részére gondolsz. Bizonyos dolgok mély nyomokat hagytak bennük (megjegyzem, bennem is), amit nehéz megváltoztatni. Semmiképp sem ítélem el őket.

- Mi a véleményed Kásás Zoltánról? Az egyik meccsen hiába nyertetek, habzó szájjal azt nyilatkozta hogy milyen pocsékok voltatok és hogy ezt így nem lehet tovább csinálni. Nem fura ez? (coll)
- Magyarországon biztosan az, mert nem megszokott, hogy győztes meccs után kritizálják a játékosokat. Abban a nyilatkozatában kicsit túlzott, de igaza volt.