Júlia kipottyant, Rómeó még kapaszkodik

Vágólapra másolva!
Ágica kissé elfáradt a hajrára, ami nem is csoda, hiszen négy és fél hónapig volt bezárva. Katkát nem tartja jó nőnek, felettébb fáj neki, hogy egy paplan alatt aludt Leóval és gyakran mászott rá. Akárcsak a valóságshow-k szereplőnek java, akik a "médiában szeretnének dolgozni", Ágica is szívesen tűnne fel gyakran a képernyőn, nem lenne ellenére egy műsorvezetői állás. Persze közhelyek is jönnek jócskán (csak a Jóisten tudja a jövőt, az élet megy tovább), miközben a műveltségi vetélkedőn lebőgött Ági előszedett valahonnan egy Villon nevű, Fülöp-szigeteki futballistát. Leóban még bízik, de sok a bizonytalanság körülötte. Júlia leesett az erkélyről, Rómeó még kapaszkodik.
Vágólapra másolva!

Szerinted lesz valami Leó és Katka között a barátságom kívül? (zsozsoka007)
- Szerintem nem, ők már tényleg csak barátok, Leóban pedig maximálisan megbízom. De köszi a kérdést, puszi!

Szerelmes vagy Leóba? (Smile008)
- Szia, nagyon szeretem Leót, csak egy picit félek, mi vár rám, ha kijön. Remélem minden rendben lesz, ismeretlenül én is imádlak, puszi!

Nem gondolod, hogy kicsit sokat változtál a játék eleje óta? Akkor még szimpi voltál, de az erőltetett kedvesség meg a nyavalygás, amit meg szegény Leóval művelsz, az már röhej! (bad_girl_pepe)
- Én az elején is ugyanilyen voltam, a kedvességem nem volt erőltetett, én ilyen vagyok. A nyavalygásért bocsi, én így beszélek, Leónál pedig nem csak én voltam a hibás.

Szia! A Villon-sztorit Te találtad ki? Vagy tanácsolta valaki, hogy azt mondd, hogy labdarúgó? (kerdezobiztos)
- Tényleg létezik Mark Villon a Fülöp-szigetek középcsatára! De nagyon bánt ez a dolog, remélem nem csak ez lesz, ami megmarad bennetek rólam.

Tudod-e, hogy hol rontottad el? Csak a vetélkedőt ne írd, mert biztos, hogy nem ott! (hamma)
- Szerintem ez is közrejátszott (amit nagyon sajnálok), Leóval való örökös vitánk, s talán már a vége felé az elkeseredésem miatt eshettem ki.

Szia! Én azt szeretném kérdezni, hogy Katka tényleg ilyen szemtelen? (moncsa23)
- Mindenkinek más a véleménye, de szerintem inkább többször tapintatlan volt, velem és Leóval kapcsolatban.

Azért buktál el, mert nem volt egy őszinte pillanatod a villában, Katka viszont felvállalta magát. Kijöveteled óta sem változtál, te semmiből sem tanulsz? (vizicicamica)
- Sajnálom, ha így látod. Én voltam végig őszinte, de te csak szurkolj továbbra is Katkának.

Ágica! Hogy tetszik a kinti élet? (zscsiga)
- Nagyon fárasztó, még egy szabad percem sem volt, de aranyosak az emberek, boldoggá tesz, ahogy bátorítanak, és mellettem vannak. Téged is puszillak!

Egyedül neked drukkoltam. Nagyon rossz volt néha nézni, hogy sokat sírsz. Végül most hogy érzed magadat? (krisztolcaa)
- Igen, az utóbbi két hétben tényleg nagyon sokat sírtam, de ez már a fáradtság jele is volt. Köszi kérdésed, most már jobban vagyok, bár itt is kapok hideget-meleget, de megpróbálom kezelni. Nehéz!

Szia baba! Kinek szurkolsz? (_Reka-14)
- Szia baba! Természetesen Leónak.

Szerinted lesz folytatása a Leóval való kapcsolatotoknak? (lujza123)
- Én szeretném, de mint tudjátok, egy kapcsolathoz két ember kell. Megvárom, míg kijön. Remélem találkozunk, és a többi a jövő zenéje.

A kinti 'való világban' ki lesz leginkább az, aki segít megtartani a lelki egyensúlyodat? Azért hosszú időt bent töltöttél, amihez gratula! (Ankus)
- Köszönöm a gratulációt. A családom a barátnőim, míg bent voltam is mellettem álltak, itt kint főként. De megpróbálok teljesen egyedül a lábamra állni, bár nehéz lesz.

Melyik az a könyv, amit meg akarsz venni, hogy hiányos műveltségedet pótold? (vizicicamica)
- Nem csak egy könyvet fogok végigolvasni, mindent megteszek majd, hogy pótoljam a hiányosságaim. De ehhez majd idő kell.

Azt hittem te nyersz! Másnap reggel nem kerested a mikroportod, hogy felvedd? Nem zavartak a kamerák? (Nortszybaby)
- Ez tényleg így volt! Még éjszaka körülbelül háromszor kérdeztem meg, hogy hol a portom. Sokszor megbüntettek odabent, hogy elfelejtettem felvenni, már megszokássá vált, hogy keresem. Az is furcsa volt, hogy nem néz rám egyszerre négy kamera, de ennek csak örültem.

Mit szólsz ahhoz, hogy idekint Leo és a te szüleid összekaptak egy kicsit? (lujza123)
- Megbeszéltem anyukámmal ezt az egész helyzetet, semmi probléma nincs, túlozva lettek a dolgok. Szerintem semmi komoly dolog nem történt közöttük.

Milyen volt bezárva? (Devergoboy_14)
- A bezártság érzését az utolsó két hétben éreztem a legjobban, ez látható is volt szerintem rajtam, de addig nagyon jól viseltem. Ha visszajutottam volna, ezt a pár napot is szívesen végigvittem volna.

Ágica, miért kellett a hisztizés a kiesésednél? (Szeki)
- Ha ez neked hisztizés, akkor nem tudod, milyen egy érzékeny ember, de sajnálom, ez jött ki belőlem. Szomorú és csalódott voltam. Szerintem nem ez a hiszti!