Móni: Mi kell a nőnek?

Vágólapra másolva!
Móni, a Társkereső szakértője helyreigazított néhány olyan téves nézetet, miszerint a nők nem beszélnek a szexről, az egyedüllét csak árt az embernek, flörtölés közben nem lehet sután viselkedni és a modern fizika is csak a férfiakat érdekli.
Vágólapra másolva!

Mit jelent az, hogy társkereső-szakértő? Te ennyire vágod a párkapcsolatokat? (cool)
- Fogalmam sincs, hogy mit jelent a társkereső-szakértőség. Sokáig gondolkodtunk a szerkesztővel, hogy milyen titulussal üljek be hozzátok chatelni, s hát mindenre kiterjedő tudásom nem tette lehetővé, hogy jobbat találjunk ki... Esetleg van ötleted?

Mitől vagy társkereső-szakértő? Mi a végzettséged, mit dolgoztál korábban? Vagy annyit kerestél már társat (ezek szerint sikertelenül), hogy szakértője lettél a témának? (Akos)
- Rádióztam, és jelenleg is rádiózom. Társkereső műsort készítettem egy már megszűnt rádióban, most pedig egy reggeli műsort vezetek. Nagyképűen hangzik, hogy szakértője vagyok a témának, de vannak tapasztalataim. Voltak pillanatok, amikor úgy gondoltam, hogy sajnos vannak tapasztalataim, de ennek ma már csak a jó oldalát látom, hiszen ezek alapján tudok segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak és a mi társkeresőnkben regisztrálnak.

Mi kell a nőknek? (RAK_OFF)
- Férfi kell a nőnek.

Mi a véleményed a netes társkeresésről? Vannak tapasztalataid ilyen téren? (bacu)
- Saját tapasztalataim nincsenek, de tanulok azoktól, akik többek között a mi társkeresőnket használják.

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, ha a közelében vagyok, alig bírok megszólalni. Nagyon szeretném, ha a párom lenne! Pont ma jött össze egy fiúval, és azt kérdezném, hogyan közelítsek a lányhoz. (Devergo8|nincs)
- Egyelőre semmit ne tégy. Csak figyeld, beszélgess vele, érdeklődj a kapcsolata, az érzései felől. Ha úgy látod, hogy boldog és kiegyensúlyozott ezzel az új fiúval, nem marad más választásod, mintsem hogy más csajszi után nézz... Amennyiben úgy érzékeled, hogy nem stimmelnek a dolgok, akkor sem szerencsés azonnal lerohanni. Türelem.