Kisó: Magamnak való lány vagyok

Vágólapra másolva!
Nem ért minket meglepetés, amikor a VIVA Tv műsorvezetőjét az [origo] Csevegőszobában nagyjából ugyanannyi chatelő faggatta a munkájáról, mint amennyi arról, hajlandó lenne-e vele járni. A koreográfusként is dolgozó VJ lány ennek ellenére megőrizte magánélete titkosságát, helyette beszélt a nagy sikerű Táncreakcióról és londoni kiküldetéséről is.
Vágólapra másolva!

Nehéz bekerülni ebbe a szakmába? (Tomika_)
- Igen, de szerintem még nehezebb benne maradni.

Tudom, hogy sokat jársz a honlapotok fórumára és közvetlen vagy az emberekkel. Ha van időd, szívesen írogatsz a rajongóidnak? Mivel utánad néztem, azt is tudom, hogy válaszolgatsz az e-mailekre is. Kötöttél már barátságot ilyen formában, vagy csak ismerősökre tettél szert? Sok olyan barátod van, akit így ismertél meg? (Bagdadi-lany)
- Az e-mailekre sajnos már jó ideje nincs időm válaszolni, de a honlapunkon, a Dumaládán valóban rendszeresen megtalálhatnak a rajongók.. Örömmel válaszolok minden kérdésre. Fontosnak tartom, hogy a rajongókkal ily módon is tartsam a kapcsolatot, hiszen értük dolgozom, a műsorok nekik készülnek. Hamarosan lesz egy Dumaláda-találkozó (illetve egy már volt is), így sok embert ismerek már.

Milyen iskolát végeztél? (johnny-bravo5)
- Kitűnőre érettségiztem, 2001-ben szereztem diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán (a Balett Intézet főiskolai részlege), 2003-ban diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán, jelenleg pedig a Pázmány Péter jogi karán tanulok.

A pénteki Club Rotation-t miért ismétlitek meg szombaton, főműsoridőben? (Adi-ka)
- Azért, hogy ha pénteken a buli miatt lemaradnál róla, be tudd pótolni.

Honnan van ez a becenév? (sby)
- A rendes nevemből alakult ki ez a becenév, még 2001-ben a Blikkben ragasztották rám a kollégáim. Egyébként ez egy létező keresztnév, a Kisók július 26-án ünneplik a névnapjukat.

Forrás: [origo]

Te, mint egy zenetévé műsorvezetője, tudsz-e énekelni, vagy játszol-e valamilyen hangszeren? (Megmaszlak)
- Tanultam énekelni, jelenleg énektanárt keresek. Az ismerőseim folyton zargatnak, hogy rukkoljak elő egy lemezzel, de nem álmodozom popzenei karrierről: a musicalek világa vonz. Sajnos hangszeren nem játszom.

Honnan gyűjtöd az energiát a munkáidhoz? Úgy értem, rengeteg mindennel foglalkozol egyszerre, és ezeket összeegyeztetni nem kis idő és munka! (szerenkemnek)
- Pont a munkám ad erőt, most például ti, akik itt vagytok és kérdeztek tőlem.

Milyen volt Londonban? (dancergirl)
- Nagyon jó, bár nagyon feszített volt a munkatempó. Óriási megtiszteltetés volt, hogy én képviselhettem hazánkat és a Vivát a Brit Awards gáláján. Rengeteg hírességgel találkoztam, ez elképesztő élmény volt. Reméljük, nem megismételhetetlen. :)

Ha jól emlékszem, te voltál az egyik, aki a Brit Awards gálát 'közvetítette'. Nem kaptok háttérinformációt, hogy milyen fellépők lesznek, illetve kik fognak szerepelni a műsorban? Szerintem, ha valaki odakerül, talán illene tudnia, ki énekelte az Ain't nobody-t vagy ki az a Lisa Stansfield. Ennyi azért elvárható. (RRegi)
- Nem én közvetítettem, hamarosan Kristóf és Patrícia is vendég lesz itt a chatszobában, biztosan örömmel válaszolnak erre a kérdésre. Én a helyszínen, úgy érzem, mindent megtettem, ami tőlem tellett.

Fotó: Fábián Évi
Fotó: Fábián Évi

Zsu, Balázs és Lilu mind-mind a nagy csatornákhoz szegődtek. Szerepel a terveid között hasonló csatornaváltás? (CzeTeGe)
- Még 2-3 évig biztos nem, nagyon jól érzem magam a Vivánál, remek bázist ad. Utána is csak abban az esetben váltanék, ha színvonalas műsort vezethetnék máshol.

Felkértek már, hogy legyél zsűritag a Táncreakció következő részében is? Ha igen, mi volt rá a válaszod? Hogy tetszett az előző Táncreakció? (lampion)
- Még nem kértek fel, éppen ezért a válaszon sem gondolkodtam még. Nagyon tetszett a Táncreakció, rengeteg fiatal tehetségre bukkantunk, sokaknak ez a műsor biztosított kiugrási lehetőséget. Tehát már megérte.

Mi a véleményed arról, hogy a Viván a műsorvezetők (pl. Top40) szinte csak a súgóból élnek, ráadásul úgy, hogy ez meg is látszik? (alex-skac)
- Csak a saját nevemben beszélnék: én nem használok súgógépet, ha netán fáradtság miatt mégis rákényszerülök, akkor magam írom a szövegeimet. Milyen szerencse, hogy újságíróként dolgoztam 2 évig! :)

Ada miért nem vezet élő Interaktív-ot? Nem valami jó élő helyzetben? (Bagdadi-lany)
- Azt, hogy ki milyen műsort vezet, elsősorban a programigazgatónk dönti el.

Fotó: Fábián Évi
Fotó: Fábián Évi

Ha jól tudom, volt nem olyan régen egy Green Day-nap, amire nem olyan reakciók jöttek vissza, amikkel elégedettek lehettetek volna. Mesélnél erről egy kicsit? :) (Attilax24x)
- Nem esett jól, de belátom, igazuk volt. Most, hogy Londonban személyesen is találkoztam a Green Day tagjaival, már mindent másképp csinálnék, remélem, lesz lehetőségem jóvátenni a hibát.

Rendszeres nézője vagyok a VIVA műsorainak, szuper az egész! Szerinted mi kell ahhoz, hogy valakiből jó műsorvezető legyen? (Én is efelé kacsingatok.) (Anett1988)
- Szakmai alázat, szorgalom és kitartás.

Ki a példaképed? (Anett1988)
- Horvát János, Rákay Philip és Erős Antónia - már ami a televíziós szakembereket illeti.