Solya, Laci és Milo a Szigeten

Vágólapra másolva!
A VV2 és a harmadik széria győztesei is kilátogattak a Sziget Fesztiválra. Laci a házasságkötő sátornál fontoskodott, Milo ugyanott virgonckodott: muzsikálni próbált.
Vágólapra másolva!

Ada és Timo lassan négy hónapja járnak együtt és máris kimondták a boldogító igent. A VIVA tévé két műsorvezetője persze nem "valódi" esküvőn vett részt, hanem a Szigeten húztak gyűrűt egymás ujjára.

Forrás: VIVA tv

A szertartás ugyanúgy zajlott, mint egy igazi esküvő: volt anyakönyvvezető, gyűrű, anyakönyv és persze tanú is. Szám szerint kettő, nem is akárkik: Solya és Vitkó Laci, a Való Világ 2 szereplői.

Forrás: VIVA tv

A VV3 győztese, Milo, orgonakoncertet imitált. Orgona hiányában azonban csak a bantu táncosok daloltak és roptak, akár egy igazi násznép. A fiatalok köszönik szépen, nagyon jól vannak, imádják egymást és határtalanul boldogok.

Sziget 2004 - mindent bele!http://www.origo.hu/nyar/20040804sziget2.htmlVilágsztárok hitvány kunyhóihttp://www.origo.hu/nyar/20040803vilagsztarok.htmlNagy mellek versenye Mexikóbanhttp://www.origo.hu/nyar/20040803nagy.html