Laci már nem tervezget

Vágólapra másolva!
Hiába voltak nagy tervei, eleinte semmi nem jött össze. Sokáig persona non grata volt az RTL-nél, de mostanában ismét kezd kimászni a hullámvölgyből - abból a gödörből, mely fogva tartotta hónapokig.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]leftEgyszer rosszat szólt

Egy darabig úgy nézett ki, hogy a szószátyár matrózt elátkozta valami rozoga, bibircsókos boszorka, elhagyott, összetört szívű leányzó, hiszen egyre több csapás zúdult rá, egyre mélyebb gödörbe került. Szerencséje elhagyta: előbb a nyereményházat rabolták ki két alkalommal, eztán az autóját is összetörte, a szerelmet sem lelte sehol, majd a tévécsatorna haragját is magára zúdította, egy szerencsétlen, nem éppen átgondolt (majd később újramagyarázott) beszólással. Akkor úgy tűnt, hogy a hűtlen, áruló győztestől megvonják juttatásának maradékát, ám végül elsimultak a ráncok, kibékültek a felek.

Miss Balaton: mutatós, merész mezőnyhttp://www.origo.hu/nyar/20040729miss.htmlAz Elveszett Part fosztogatóihttp://www.origo.hu/nyar/20040728azelveszett.html

A második széria győztese egy darabig vígan éldegélt a nyereményházban, csak a betörések nyomasztották kissé. A jelen állás szerint eladja a házat és ismét városlakó lesz: "Úgy néz ki, hogy akad egy komoly vevő. A legfőbb gond az, hogy negyven perc, mire beérek a városba, így jobb volna egy belvárosi hajlék. A pizzeria már a múlté, most üzletvezetőként dolgozom egy belvárosi, francia étteremben. Eredményes szeretnék lenni a munkámban" - vázolta terveit.

A nőkkel kapcsolatban nincs új fejlemény, az egykori hajópincér, volt rendőr még mindig vár az igazira: "Facér vagyok, nincs időm csajozni" - vallotta, bár nyilván akadnak jelöltek. Az utazásokról szólva közölte, hogy külföldre már csak turistaként megy, nem tervezget újabb hajózást, karibi munkát. "Eddig minden tervem romba dőlt, így inkább nem tervezek semmit. Álmaim viszont általában valóra váltak, így álmodozom tovább" - tette hozzá.