Több szexet akarnak a nézők

Vágólapra másolva!
Nem gondoltuk volna, hogy ezt az eredményt kapjuk, mikor egy-két héttel ezelőtt megszavaztattuk a honlap olvasóit. A VV3-ban már jócskán volt nemi kontaktus, de úgy tűnik, ez sem volt elég.
Vágólapra másolva!

A műsor követőit, a honlap hűséges olvasóit szondáztattuk pár nappal ezelőtt. Közel 28 százalék érzi úgy, hogy ennyi tán elég volt, nem néz több reality-t - persze az a tény, hogy valaki még az interneten is követi a Való Világot (ami szerintünk egy dicséretes, sőt, elvárt magatartásforma), egyfajta mániákus függőséget feltételez. Igen sokan kattintottak a "több szex kell!" válasz mellé, ami különösen annak fényében megdöbbentő adat, hogy a VV3-ban már sokkal több szeretkezés (vagy szimpla, néhol nyers szex) volt, mint a két korábbi szériában összesen. Az első sorozatban már az is szenzáció volt, ha Leslie elkapta egy csókcsatára Nórikát a fürdőszobában, de magazinok borítójára került cseles Lorenzo csókja, mit igen fondorlatosan a jacuzziban átszellemülten lebegő Ágika száján helyezett el.

Forrás: RTLKLUB

Az esti összefoglalók nem mutatták, de azon elszánt, kőkemény fanok, akik a valóságshow-t a neten figyelték, láthatták Frenki és Szilvi gyakori akcióit, orális, anális és egyéb játékaikat, majd megfigyelhették Milo és Marcsi paplan alatti lihegős maszatolását - de ne feledkezzünk el Katka és a felettébb kanos Frenki gyakori aktusairól sem. Ők a kertben is megtették ezt - erre még a Sziszi-Péter tengely sem vállalkozott korábban.

Forrás: RTLKLUB

Sokan vélik úgy, hogy személyes beköltözésük növelné a nézettségi mutatókat (a családjukon belül bizonyosan), ugyanennyien végtelenül konformisták és nem kívánnak változtatni semmin. Közel 1700 szavazó gondolja úgy, hogy pszichopatákat kellene betenni a VV4-be, de csak 800 olvasónk gondolja azt, hogy egy 14-15 nővel leforgatott valóságshow lenne az igazi - pedig akkor naponta lennének szaftos botrányok és mindennapos lenne a gyilkos intrika is.

A honlap olvasói szerint az első két széria közül egyértelműen a VV1 viszi el a pálmát, sokan szívesebben néznék Györgyusz gyötrelmeit, Majka bohóckodását, Oki pucér valagát, Szabolcs néma súlyzóemelgetését. Kismocsok és Rita szerelmére, Laci harsány rikoltozására, Béka szóvicceire és lakodalmas dalaira már csak 2 százalék lenne kíváncsi.

Mitől lenne érdekes a VV4?

Ha én is beköltöznék - 1752 szavazat, 12.4 %
Ha csak nőket zárnának össze - 787, 5.6 %
Vissza a VV1 lakóit! - 1011, 7.1 %
A VV2 szereplőit akarom - 262, 1.9 %
Több szex kell - 2991, 21.1 %
Így is nagyon jó - 1712, 12.1 %
Nekem elég volt - 3949, 27.9 %
Pszichopatákat kell betenni - 1696, 12.0 %

Összesen: 14 160 szavazat

A foci-Eb extrém arcai és legjobb nőihttp://www.origo.hu/nyar/20040624afoci.htmlÖrömlányoktól retteg a kikötővároshttp://www.origo.hu/nyar/20040624oromlanyoktol.htmlBeindult a főszezon a Római-strandonhttp://www.origo.hu/nyar/20040624beindult.htmlDiákok takarítják a Balaton déli partjáthttp://www.origo.hu/nyar/20040624diakok.htmlVarga Zsuzsa nem pihen a nyáronhttp://www.origo.hu/nyar/20040624varga.html