Egy kis meglepetés

Vágólapra másolva!
Miután a trio visszatérhetett a Riportszobából a nappaliba, egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy...
Vágólapra másolva!

Hogy a három finalista egy kicsit jobban érezze magát, s ne őrüljenek meg a folyamatos agyalástól, megnézhették a korábban (saját kezük által) leforgatott Pókember vs. Macskanő című (biztos kasszasiker) filmet. Katka, Milo és Leo ámulattal bámulták a képernyőt, s teljesen odáig voltak a látottaktól.

Forrás: RTLKLUB

S, hogy még jobb legyen a hangulat, egy rövid jelenetet is lejátszottak nekik, de nem ám csak úgy szimplán. Visszafelé nézhették meg, hogyan is indult egy reggel a Villában. Mindhárman megszakadtak a röhögéstől. Leo a földön fekve, Milo össze-vissza kalimpálva, Katka pedig könnyes szemmel nevetett. Annyira tetszett a triónak a bejátszás, hogy még egyszer végig viháncolhatták a felvételt.

Forrás: RTLKLUB

"Esküszöm, nem emlékszem, hogy mikor röhögtem utoljára így. A könnyem csorgott!" - jelentette ki Katka, aki úgy döntött, a finálé előtt kiporszívózik még a nappaliban. Leo is hasznossá tette magát, s szokásos helyén, a konyhában tett rendet, Milo pedig bevonult a zuhanyzóba elmélkedni.

Dialógusokról nem tudunk beszámolni, de ez érthető. Feszült csendben próbálták meg elterelni gondolataikat a hamarosan elkezdődő utolsó, végső csatáról.

Ajánlat:

Mégis lesz nyár!
Hízlal a teljes panzió
Cicciolina újra vetkőzik
180 millió - elvesztett szelvénnyel
Leleplezték a csimpánz-casanovát