Vágólapra másolva!
Katka arról számolt be, hogy szerinte hogy viselik az utolsó napokat, Milo pedig a ma esti kiválasztás esélyeiről. 
Vágólapra másolva!

Katka szerint a fináléba a három fiú kerül be, de azt mondta ő is szívesen maradna. A Villanővér feltette a kérdést, hogy szerinte ki hogy viseli az utolsó napokat.

Forrás: RTLKLUB

"Csaba jól viseli. Teljesen jól van. Rajta nem látszik se honvágy, se szeretethiány. Sőt, valamelyik nap azt mondta, hogy maradna akár egy hónapig is tök egyedül, ha ugyanez lenne a tét. Leo vágyik ki nagyon. Hiányoznak neki a szerettei, a családja, az Ágica, a barátai. Sokat mondja, hogy most már legyen vége. Milo gyakorlatilag ugyanez. A lelkivilágomat meg az érzelmi világomat tekintve én is mennék már, nekem is hiányzik, mindenki, akit szeretek, de a körülményekhez képest azt hiszem jól bírom."

Ezután érkezett a múlt heti Párbaj győztese, Milo, aki rögvest el is mesélte a győzelmével kapcsolatos érzéseit. "Nagyon boldog vagyok, el nem tudom mondani. Megéri bízni az emberekben, imádok élni. Ott voltak a barátaim, a szeretteim, élveztem az egészet."

Forrás: RTLKLUB


Később kicsit kellemetlenebb téma került szóba. Vajon ki lesz az utolsó három ember? Milo nem mondott neveket, de a kis levezetéséből egyértelműen kitűnik, hogy kikre gondol.

"Szerintem én fogok kiesni, ez majdnem tuti biztos. Ma este kiválasztás lesz, ahol az a helyzet fog majd kialakulni, hogy mindenkinek lesz jele, én fogok dönteni. Nehéz helyzetben leszek. Két lehetőségem lesz. Ha az eszemre hallgatok, akkor lenne esélyem, hogy bekerüljek a fináléba, de én már csak a szívemre tudok hallgatni. Így viszont én fogok elbúcsúzni. Benne van a pakliban, hogy máshogy alakul, de akkor nagyon meglepődnék."

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ba