Anett 134 napja

Vágólapra másolva!
Anett alakja szőke, szilikonmellű, férfiakhoz - legalábbis Csabához - mégsem túl barátságos plázacicaként rajzolódott ki a Villában töltött négy hónapja alatt. Lássuk, mivel szolgált rá erre.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Január 19. Az utolsó előtti beszavazón Anett két egzotikus szépség elől, 29676 szavazattal nyerte el a lehetőséget, hogy emberek milliói előtt zuhanyozhasson. Akkor azt ígérte, mindent megtesz, hogy bebizonyítsa: nem tipikus szőke lány...
A beszavazót nézve, "Ő tényleg nagyon jó!" - jegyzi meg Szilvi, Indián pedig a melleit kezdi el dicsérni Anettnek. Csaba kikerekedett szemekkel konstatálja, hogy a lány is szereti a lovakat, de a teste sem utolsó.

Január 22. Sírdogált a szaunában, nagyon megbántódott, mikor a kérdőíven négyen is a legkevésbé őszinte lánynak tartották. Elképzelése sem volt róla, ennek mi a lehet az oka. Aztán ma reggel Leóval beszélgetve megtudta, hogy Csaba korábban rajongva beszélt a lányról, nagyon várta így a többi lakó azt gondolhatta, hogy a lány átejtette a közkedvelt lovászt. Ezek az érzelmek még a lányt is meglepték.
"Meg is lepődtem, mert rámfekszik, mint egy pár szokott , pedig nekem már régóta nincs barátom és egyedül alszom. Nagyon kellemetlenül éreztem magam."
Aztán elérkezettnek látta az időt, hogy az érintettel is tisztázza a helyzetet:
"Csaba, sokszor elmondtam, és nem viccből: ha bepróbálkozol nálam, nem leszünk barátok sem."

Külön dühös volt azért, mert úgy érzi Csaba korábbi kijelentései miatt most mindenki utálja őt, a tegnapi kérdőíven ezért tartották sokan a legkevésbé őszintének.
"Úgy állítottad be, mintha bejönnék és járni fogunk, itt meg meggondoltam magam"