Nyereményház gyufából

Vágólapra másolva!
Egész napos elfoglaltságot találtak maguknak a lakók: a nyereményházat gyufaszálakból építik fel. A főépítész Leo, a többiek a keze alá dolgoznak.
Vágólapra másolva!

A gyufaszálakat ragasztóval tapasztják egymáshoz a lakók, hogy az építmény kellően stabil legyen. Milo és Katka magára vállalta, hogy papírból kivágja az ablakokat. Mindannyian a tökéletességre törekszenek, így egész álló nap az építkezéssel foglalkoznak.

Forrás: RTLKLUB

Az esti órákban a VillaManóktól kapott bográcsgulyás elfogyasztása után is éppen a nyereményházon dolgoztak, amikor egy találós kérdést kellett megfejteniük: 1979-ben született meg. Ács volt. Ő nem a messiás, hanem egy nagyon haszontalan fiú. Voltak, akik azt mondták, hogy a képmutató és vallási fanatikusokat vette célba, s szentségtörő volt. Mások azt mondták, hogy csupán nagyon vicces. Gúnyt űzött az 1970-es évek baloldali kis csoportjaiból. Több országba éveken keresztül nem engedték be. Nos, kiről lehet szó?

A lakók törték a fejüket, majd Leo és Katka kibökte, csak Brianről lehet szó. Leo ugyanis ma többször emlegette a Brian élete című filmet. Milónak és Csabának, akik még nem ismerték az alkotást, több jelenetet fel is elevenített. Teljesült a kívánsága: három lakótársával együtt ma megnézhetik a filmet. Nagy a boldogság!

Forrás: RTLKLUB

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban