Bajnoki éjszaka

Vágólapra másolva!
Míg lakóink vacsoráztak, Leo feszülten nézte a közvetítést a televízióban. A szünetben evett, majd rohant vissza a kanapéra.
Vágólapra másolva!

Leo a közvetítés első pillanatától kezdve a televízióra tapadva izgulta végig a bajnoki mérkőzéseket. Mit sem törődött az elkészült vacsorával és a partizó lakókkal, megszállottként követte az eseményeket.

Forrás: RTLKLUB

Katka néha benézett hozzá, Milo is ránézett, de a többieket nem nagyon villanyozta fel az első félidő. Reklám alatt a benzinkutas gyorsan bedobta a vacsit, majd visszaült a helyére. A második félidő utolsó tíz percét már a többiekkel együtt nézte, egyedül Csaba volt az, aki a hálószobában pihent ez idő alatt.

Forrás: RTLKLUB

"Nagyon gyengén szerepeltünk, a nyolcadik helyről jöttünk fel. Így kellett lennie, de nagyon sajnálom. Koncentráltam, mint az állat, nyomtam át az energiát, de hát... Atyaúristen, a szívem! Mikor berúgtuk a gólt, azt hittem, ott halok meg." - kommentálta a mérkőzést Leo, aki nagyon sajnálta, hogy kedvenc csapata az Újpest csak egy döntetlent bírt kiharcolni.

Forrás: RTLKLUB

Miután a kedélyek lecsillapodtak, lakóink kaptak egy kis zenét, ücsörögtek a teraszon, iszogattak, de nem csaptak óriási bulit. Pedig igazi vérpezsdítő latin-amerikai zene (is) szólt.

Ajánlat

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!