Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Küzdelem a zálogokért

Vágólapra másolva!
Mivel Anették nyerték a torpedót, Katka és Milo kegytárgyai a vérszomjas VillaKalózok birtokába kerültek. Leo és szőke asszonya kemény próbatételek elé állította a vesztett csapatot, hogy visszaszerezhessék kincseiket.
Vágólapra másolva!

A véres tengeri csatát a benzinkút kalózok (Leo és Anett) nyerték, de fej-fej mellett haladt a küzdelem. Miután Csaba, a szonár jól tippelt, őt nem ejtették fogságba, viszont a vesztes csapatnak zálogot kellett adnia. Ezt persze később kiválthatták, persze nem egy egyszeri feladat megoldásával.

Forrás: RTLKLUB

A VillaKalózok hajózással kapcsolatos próbatételek sokaságát sorakoztatták fel. Leo igencsak szabadon hagyta szárnyalni fantáziáját és minden egyes feladatot pontosan megtervezett, megszerkesztett, még a végrehajtására szánt időt is meghatározta.

Forrás: RTLKLUB

Első körben egy logikai feladatot kellett megoldania Katkának és Milónak, ami nem okozott nekik nagy fejtörést. Négy közlekedési eszköz, mindegyik egy kilométeres távolságra van egymástól. Hogy lehetséges ez? Ezután öt perc alatt tíz hajót kellett építeniük úgy, hogy természetesen a vízen maradjanak, majd a lánynak igaz állításokat kellett mondania a deszki táncosról.

Forrás: RTLKLUB

Minden egyes helyes mondatért egyet léphetett előre (cél a zálog volt), a hamisakért viszont vissza. Katka talán csak egyetlen állításnál hibázott. Ezt egy vízzel teli lufi dobálás követte, majd harminc másodperces vízbemerülés és kincskeresés. A vesztett csapat majd' az összes zálogot kiváltotta.

Forrás: RTLKLUB

A hangulat remek volt, ami leginkább Leo alakításának volt köszönhető, hiszen folyamatosan terrorizálta a duót és teljesen beleélte magát a kegyetlen kalóz szerepébe. Hol a lábukat, hol pedig a fejüket akarta levágni. Jobban alakította a mindenre elszánt, vérszomjas kalózt, mint Johnny Deep, a Karib Tenger kalózai című filmben. Ha nem hiszik, nézzék meg videón.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről