Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tommyboyt várják vissza legtöbben

Vágólapra másolva!
Bő egy héttel ezelőtt, még Ágica és Marcsi kipottyanása előtt szavaztattuk meg a honlap olvasóit arról, hogy kinek a kiesését sajnálják leginkább, kit szeretnének még látni a Villában.
Vágólapra másolva!

A kérdés pusztán elméleti volt, mivel igen csekély valószínűsége van annak, hogy akármelyik volt VV3 kieső visszatérjen akár csak egy napra is. Buci is világosan megmondta, hogy a kiesett személy "soha, de soha többet nem térhet vissza a Való Világ három villájába!", így csak a remény marad. Csodák márpedig vannak, elég, ha arra gondolunk, hogy Fekete Pákó lemezt jelentethetett meg ebben az országban.

Forrás: RTLKLUB

A honlap olvasói szerint T-boy kiesése volt a legfájdalmasabb, holott ő igazából csak az utolsó hetekben kezdett igazán élénk lenni: az első egy-két hónapban csendben elvolt a súlyzókkal és a pipereholmikkal. A vicces fiút, a szexmániás Frenkit szintén rengetegen néznék még, ez számára megnyugtató adat lehet, ha valóban be akarja indítani saját, interneten nézhető valóságshow-ját. Indián került még a dobogóra, de az ő lemaradása tetemes.

Eredmény:

1. Tommyboy: 14 509 szavazat
2. Frenki: 12 163
3. Indián: 4 192
4. Jenny: 2 473
5. Szilvi: 1953
6. Segal: 1533
7. Pandora: 1487

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről