Barátok közt

Vágólapra másolva!
A napi ötös játék alatt nem csak móka volt és kacagás, hanem vita és könnyek is. A két jóbarát megint összeveszett.
Vágólapra másolva!

Lakóink egyre nehezebben tűrik a bezártságot, egyre gyakoribbak a félreértések, majd az ebből generált viták, még a barátok között is. Katka és Leo kapcsolatában például szinte minden második napon van egy kiabálás, esetleg némi sírás.

Emlékezhetünk, hogy a kutas nemrég azért kötött bele a lányba, mert zavarta őt, hogy reggelente hamarabb kel, mit ők, és szerinte hangoskodásával zavarja a még pihenni vágyókat.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi a Vendégszobában

A mai napi ötös játék is adott alkalmat egy kis szájtépésre. Katka kitalált egy fiktív hírt, amit ahelyett, hogy véleményezett volna, magyarázni kezdte a többieknek. Leónak ez nem tetszett, úgyhogy szóvá tette, hogy jó lenne, ha Katka hagyná, ha mindenki saját belátása szerint játszaná a játékot.

Szó szót követett, mire Katka kiment a teraszra megnyugodni és szemüvege alatt ejtett pár könnyet. Leo ezalatt a hálószobában puffogott. Később helyet cseréltek.

Katka a hálóban pityergett, mire Leo megjelent. A fiú nyilván érezte, hogy nem megfelelő hangsúllyal teremtette le barátját a semmiért, ezért megpróbált kibékülni vele. Egy a lányról szóló fotóval a kezében odaült Katka ágyára, ahol igen édesen kezdte el dicsérni a lány fülcimpáját például.

Forrás: RTLKLUB


Leo: Mi a bajod?
Katka: Rohadék vagy.
Leo: Te meg mindenen megsértődsz. Nem bántani akartalak.


Aztán azt is megbeszélték, hogy a fiú szerint a játék során Katka nem megfelelően reagált egy fiktív hírre. Ezt később Katka is belátta, tehát egy a vége, a két barát pillanatok alatt kibékült.