Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A puding próbája

Vágólapra másolva!
Az evés a lakók egyik közkedvelt szabadidős tevékenysége egyúttal remek lehetőséget ad a vitára is. Ma sem volt ez másképp.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Katka elkészítette élete első töltött káposztáját, amit Leónak kellett volna igazán értékelni. Persze azért megkritizálta egy kicsit, hogy a rizs túl kemény, de azért láthatóan élvezettel tömte magába, a gyomránál meg van fogva, annyi szent.

Leo egyébként nagyon kipihenhette magát, hiszen be nem áll a szája, mióta délután felébredt. Elmesélte olaszországi dinnyelopását, amire Anett viszont karfioltolvajlási sztorijával tromfolni. Aztán raftingos élményeiről lelkesedett, de leginkább persze a Katka sütijeit kritizálta, kitartóan, hosszú órákon keresztül. A tejespitét Katka sütötte, Leo meg csokis pudingot tett rá, és a Katka vaníliását pedig masszívan becsmérelte.

Forrás: RTLKLUB

Katka viszont okos volt, és kiadott belőle a manóknak, és közös meggyőződésünk szerint bizony mégiscsak a vaníliás volt a jobb, különösen a kis eperdarabokkal a tetején. Az erről küldött levél visszaadta Katka önbecsülését, de Leo nem szűnt meg a témáról két óra után sem leszállni, így most már tényleg kijelenthetjük, hogy ez a puding volt minden idők médiában legtúlreprezentáltabb pudingja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről