Szellemidézés

Vágólapra másolva!
Lakóink már napok óta szellemet akarnak idézni. Ma este a nappali közepén összegyűltek és gyertyát gyújtottak. 
Vágólapra másolva!

A fő hangadók a fiúk voltak. Csaba és Leo nekiláttak, hogy kartonpapírokra számokat és betűket rajzoljanak, de egy idő után elbizonytalanodtak, hogy vajon elegendő-e, ha csak a magyar abc betűit írják fel. Végül úgy döntöttek rendben lesz ez így.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A lányok kicsit paráztak, főleg akkor, amikor megcsörrent a telefon, de a fiúk csak vihogtak. Egyszer csak sötétedni kezdett a nappaliban, de a lakók úgy döntöttek, jobb, ha a hálóban csinálják az egészet.

Forrás: RTLKLUB

Aztán mégiscsak meggondolták magukat, kimentek a nappaliba, és körbe ülték az asztalt. Egyre sötétebb lett, majd a redőny is lehúzódott. Hozzá is láttak, hogy valami kóbor szellemet maguk köré hívjanak, de folyamatosan elröhögték magukat.

Forrás: RTLKLUB

Mindig újra meg újra próbálkoztak, egészen addig, amíg jól össze nem vesztek. Először Csaba unta meg az állandó viháncolást, majd Marcsi. Nagy nehezen újra kezdték, akkor Katka és Leo kaptak össze, mire Katka elvonult.

Hamar rájöttek, hogy Katka energiája is kéne, ezért Leo visszacsalogatta az asztalhoz a lányt.

Forrás: RTLKLUB

Ezután még hosszú perceket töltöttek azzal, hogy hívogatták a szellemeket, de nem változott semmi. Folyamatosan röhögtek, úgyhogy a dolog egyre unalmasabbá vált.