Születésnap, sok sírással

Vágólapra másolva!
Annyit sírtak ma reggel a lányok, mint egy népesebb bölcsis csoport, az első, anyu nélküli napon. Ági reggeli köszöntőjét végigpityeregte, aztán Anett bőgött egy keveset - pedig még dél sincs. Lassan elfogynak a zsebkendők, a szemek pedig vörösebbek, mint Észak-Korea.
Vágólapra másolva!

9:05. Leo már talpon, némán ül a kanapén, arcán egy kis nép nagy gondjai. A többiek mozdulatlanul hevernek.

9:25. Milo a konyhában, egy rosszban sántikáló betörő arckifejezésével tesz-vesz. Leoncióval némán, ám nagy harmóniában dolgoznak, készülnek Ágica születésnapjára.

Forrás: RTLKLUB

9:45. A tegnapi, dohányzásellenes kampány csak részsikereket ért el: Katka ébredés után öt perccel rágyújt. Az összesküvés szervezői a teraszon sutyorognak.

Forrás: RTLKLUB

9:50. Átadták az ajándékokat, Ágica persze sír, zokog. Hol Úristen, hol Jézusom kerül szóba a meghatott pityergés közepette.

Forrás: RTLKLUB

10:35. Anettnek titkos küldetése van: etetnie kell a többieket, akkor is, ha a társak egyáltalán nem éhesek. Jelen pillanatban a raktár módszeres kifosztása zajlik.

10:45. Anett lendületesen szeli a kenyeret, feltűnően kedves konyhatündér lett. A szülinapos meleg kakaóval és kakaóscsigával édesítené meg a mai napot. Ezúttal Milo gyújt rá, majd csúnyán köhög.

11:15. Az érdi kislány már zokog, szipogva pityereg. Nagyon hamar lebukott, túl szívélyes volt a társakkal. Ki van készülve, mert még mindig nem tudják, ki megy párbajra.

11:35. Kezdődik. Ágica újra szenved, kezdi a szokásos önsajnálatot, megy a vinnyogás. Leo nem mellé ült tegnap este és ez módfelett zavarja.