Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Leo türelmetlen

Vágólapra másolva!
Leónak a hosszú nap után kissé lankad a figyelme, ezt a többiek szóvá is tették. Ő inkább vallomást tett Katkának
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ágica suttogás miatt a szaunába száműzetett, de Leo nem látogatta meg rögvest, hogy oldja magányát, hanem az újak lányokkal főzőcskézett a konyhában. Ez sem Marcsinak, sem Anettnek nem tetszett, tele is beszélték Ágica fejét, aki el is keseredett, majd jó korán lefeküdt nagy magányában.

A lakók azt sem nézték jó szemmel, hogy pár napja Leo négyszemközt köszöntötte fel Katkát születésnapja alkalmából, amikor a ceglédi lány végre megtalálta az elrejtett csokrát.

Leo mindezt csak Katkával akarta megbeszélni:
- Beismerem, hogy ma egy kicsit kevesebbet foglalkoztam Ágicával, mint szoktam. De soha nem tudom, mitől sértődik meg. Az, hogy téged a többiek nélkül köszöntöttelek fel, az meg az én magánügyem. Azt néztem, hogy te boldog legyél, mert el voltál keseredve. Meg a virág is hervadt. Ha ezt nem értik meg, akkor nagyon sajnálom.

Katka megértően csitította a fiút:
- Marcsi azt mondta, neki sem esne jól, ha egy virágcsokrot kapna Milo egy lánytól a Villában. Ezért ne csodálkozzunk, ha Ágicának is fáj. Egy sms-ből tudtam meg, mit gondolnak. Nem mondják ki, csak slisszolnak ki, amikor meghallják a témát. Mindenki lapít, ez fáj a legjobban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről