Napi robot

Vágólapra másolva!
A szerencsétlen jobbágyok a többórás munka után már kifejezetten utálják a burgonyát, mivel már meghámoztak ezret. Szellemileg is tompulnak hőseink, Milo már egyenesen azon tűnődik, hogy vajon milyen hangon kommunikálhat egy krumpli. A kis és nagy burgonyák közti szignifikáns különbségről is szót ejtenek, majd hámoznak tovább, becsülettel.
Vágólapra másolva!

14:30. Leo nem érti, hogy a többiek miért nem értik, hogy ő csak a játék miatt szigorú és parancsoló. Katka bőszen bólogat, mindketten érzik a parasztok gyűlöletét és megvetését.

Forrás: RTLKLUB

15:00. Leo földesúr és Csaba, a kereskedő, elszántan snóbliznak a kert közepén felállított asztalnál. Mellettük - a földön - a jobbágyok szorgosan dolgoznak.

Forrás: RTLKLUB

15:20. A szolgák kaptak öt perc pihenőt, de dohányhoz nem juthatnak addig, míg be nem fejezik a munkát. A drámai snóbliparti zavartalanul megy tovább.

Forrás: RTLKLUB

15:30. Az utolsó partit a lovászból lett kereskedő nyeri, így nagyjából egál a vége. Leoncio felügyeli a félmeztelen jobbágyok unalmas munkáját.

Forrás: RTLKLUB

15:40. Anett és Ágica szerint Segalnak sok mindenben igaza volt (csak kár, hogy nem értettük, mit mond). Ági Szilvit és a kopasz kaszinóst emlegeti, közben még rengeteg krumpli vár sorsára.

15:55. - Marcsival az a baj, hogy a többiekre átragasztja a nyávogást! - magyarázza Leoncio. A pannon cowboy csak bólogat, tegnap ő volt a földesúr és meggyűlt a baja az engedetlen parasztokkal.

16:10. - Rendes ember én már nem leszek - dúdolgatja halkan Katka, miközben rotyog a leves. A jobbágyok inkább a nyilvános korbácsolást választanák, utálják már a krumplit.

16:30: - Megőrülök ettől a sok krumplitól! - morog Milo, de csak halkan, ő nem az a lázítós fajta. A középkorban burgonyát sem nagyon hámoztak Európában, mivel nemigen volt - legalábbis Kolombuszig.