Marcsi: Milo ki akarja próbálni magát

Vágólapra másolva!
Marcsika ma a riportszobában beszélt a tegnapi kihívás végeredményéről, megérzéseiről és Milóval való kapcsolatáról. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér kérdésére Marcsika kifejtette, hogy a tegnapi kiválasztáson tulajdonképpen semmilyen váratlan dolog nem történt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

"Nem volt olyan dolog, amire nem számítottam. Gondoltam már arra, hogy Milóra kerülhet a zöld kendő, beszélgettünk is róla.Viszont az is igaz, hogy más belegondolni valamibe, meg más látni, hogy megtörténik. Most már a kezén van a zöld kendő és örül neki, ez a legrosszabb".

Bizony Milótól már sokszor hallhattuk, hogy szívesen menne párbajozni, persze Marcsikát meg is kérdezték, hogy vajon párjának mindez miért fontos.

"Azért örül neki, mert ki akarja magát próbálni. Bizonytalanságban van, mert nem tudja mennyit ér. Így legalább majd kiderül. Úgy gondolja, hogyha nem szeretik, akkor nem akar maradni."

A Villanővér arra is rátért, hogy Tommyboynak választania kellett tegnap Milo és Marcsi között, vajon miért a fiút választotta? "Szerintem a Tommyboy látta Milón, hogy szeretne menni Párbajozni".

Az is ismeretes, hogy Tommyboy a hagyománytól eltérve a védettség megszűntetésével ment neki a kiválasztásnak. Marcsi úgy gondolja, hogy ezzel a táncos veszélybe sodorta magát.

"Milóval nem beszélgettünk még a kihívásról, de az én agyam szerint veszélyben lenne. Ha én lettem volna a kiválasztott, akkor Tommyboyt és Csabát hívnám ki, ha Milo fejével gondolkodom, akkor szerintem Tommyboyra és Anettre kerül a zöld kendő. Tanácsot nem akarok adni neki, maximum a véleményemet mondom el, mert szerintem nem fogadná meg, én meg nem akarok neki bekavarni."

Ezután kapcsolatukról is szó esett. "Most éppen jól vagyunk. Múlt héten megbeszéltük, hogy szakítunk, majd rá pár órára úgy gondoltuk, hogy talán meg egyszer megpróbáljuk. Azóta nem veszekedtünk."

Végül a lánynak el kellett játszania a gondolattal, hogy mi lesz, ha Milo visszajön, illetve ha nem tér vissza a Párbajról. "Ha nyerne, akkor egyre közelebb tudnánk kerülni egymáshoz, ha viszont veszít, és el kell mennie akkor,... abba nem is merek belegondolni."