Lázadó lakók

Vágólapra másolva!
Lakóink ma reggel egy kis ideig a mosókonyha foglyai voltak, amíg a Villa átalakult. Szabadulás után volt ámulás-bámulás. 
Vágólapra másolva!

Lakóink az első pillanatokban csak annyit észleltek, hogy a Villában minden üres. Kong a hűtő, eltűntek az edények és nincs folyóvíz.

Természetesen azonnal nyávogni kezdett az egész társaság. "Úristen. Most miért? Éhesek vagyunk? Milónak enni kell" - érvelt Marcsi.

Tommyboy vészjóslóan közölte: "Na jó, megnézem, hogy megvan-e mindenem." Amíg ők bent méltatlankodtak, addig a stáb szorgos tagjai kint berendezték az udvart is. Később aztán Csaba a riportszobában megkapta a játékra vonatkozó levelet és annak tartalmát ismertetni próbálta a nyűgös társasággal.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Katka - hallva, hogy mi lesz az ő szerepe - nyafogott. "Ezt nem hiszem el." Anett azzal próbálta megnyugtatni, hogy "de legalább mi csajok együtt vagyunk". Ők ugyanis jobbágyok.

Azután mikor meghallotta, hogy az étkük kása és szalonna lehet, ő is nekiállt hisztizni. "Szalonnát zabáljak, amikor fogyókúrázom? Fúj."

Tommyboy is szította tovább a tűzet. "A kádban kell fürödnünk.?Mindenkinek külön vízet melegíteni? Ha most elkezdenénk, akkor se végeznénk estig se."

Lassan azonban nekiláttak a dolguknak. Ágica első feladatai közé tartozik, hogy halat és vadat kell csinálnia ebédre a földesúrnak és a kereskedőnek.

A jobbágyok tűzet raknak, valamint a Villát kell tisztán tartaniuk. Dohányozni csak úgy tudnak, ha sodornak maguknak cigarettát. Marcsi természetesen erre fordítja a legtöbb energiát.

Forrás: RTLKLUB

Anett arra ösztönzi Marcsit, hogy menjenek kaját lopni. A földesúr megneszeli a dolgot és rájuk szól. "Ne lopjatok, nem akarok senkit megkorbácsoltatni."

A szőke jobbágy flegmán válaszol. "Nyugodtan." Csaba azonban érti a módját, hogy kell rendbe tenni a nagyszájú lányt. "Ha sokat szórakozol, te leszel az ágyasom ma este."