Ébredtél már szexre?

Vágólapra másolva!
Ma délután a lakóknak el kellett hagyniuk a villát, át kellett költözniük a mosókonyhába. Elalvás előtt pajkos beszélgetésbe elegyedtek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Leo és Tommyboy bepattantak a medencébe, lubickoltak egy hatalmasat, ettől elfáradtak, de csak testileg, a tervezgetés azért ment.
- Bemegyünk a mosókonyhába, alszunk, aztán gyilkosozunk.
- Te ne mondjad meg már nekünk, hogy mikor aludjunk - szólt be Marcsi.
- Nem ti, én Tommyval...
- Ja, jó, akkor én is - nyugodott meg az ápolónő.

Ágica a kutyájával álmodott, a többiek rávették, mondja el hogyan szokta szólongatni, nos így: "Nyuszónyuszónyuszó besszi!"

Leo továbbra is jó hangulatban kezdett verseket mondogatni, de ilyen, tréfásnak szánt selypítéssel: "Sehonnai bitang ember"... A lányok gurultak a nevetéstől: "Ez nagyon meleg!"

Leo alvást javasolt, de inkább beszélgetni kezdtek, Leo Ágicát ölelgetve Anettet cukkolta, de olyan elképesztőnek találták az alpári vicceit a lányok, hogy nem bírtak magukkal. Aztán Marcsi is odabújt, és megbeszélték, hogy szokták-e egymást orális boldogsággal ébreszteni. Kiderült, hogy mindenki járt már így, csak Agresszívan is csak Katka szereti, de ezt már tudjuk. Erotikus filmeket Ágica is kedvel, de pornót azért mégse.

Leóról beszélgetve Ágica bevallotta, hogy elsőre biztos volt benne, hogy ő lesz az a fiú, aki minden lányt letámad majd. Katka csatlakozott hozzá, az érintett csak annyit fűzött hozzá, hogy a látszat ugye csal.